up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Jakker - Lukkeanordninger: Lynlåse

()
load

Hvad er de største forskelle mellem jakker og frakker?

Betegnelserne jakker og frakker bruges ofte i flæng, især når nye modetrends er blevet introduceret, der overlapper eller forvirrer vilkårene. Der er dog en vigtig forskel mellem frakker og jakker. Jakker er et outfit i hofte/talje, der bæres over ethvert andet tøj. Hvorimod pelsen er et længere stykke tøj, der normalt er knæ /lårlængde og bæres i ekstremt koldt vejr.
En sort denimjakke har ærmer, der lukkes foran ved hjælp af lynlåse eller knapper. Det er beregnet til at dække overkroppen. Jakkerne er stramme, mindre isolerende og normalt lettere. Der er enorme stilarter og designs af mænds pufferjakker, som du kan bære som et fashion statement. Jakker formodes at være en tynd pels, der er velegnet under let kolde vejrforhold.
På den anden side er en frakke et stykke tøj, der bruges til varme. Frakker er typisk lange i længden og slutter ofte ved lår eller knæ og endda anklelængde. Frakker er lavet af tykkere, isoleret og varmere materiale for at give den største varme til brugeren. I dag bruges frakker som mode mere end som beskyttelsesbeklædning. Levis , Superdry , Adidas originals og Gstar er de mest kendte mærker, der tilbyder Nike jakker og mænds north face jakker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk