up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Poloer

()
load

De bedste poloshirts til mænd

Polo skjorter er en garderobe hæfteklammer og komplet fashion statement på egen hånd. Fra sportsfolk til berømtheder til offentlige personer er poloshirts ekstremt populære blandt mænd.
I årenes løb har poloshirts flyttet sig fra sportsbegivenheder på banen til modeikonerne opstrøms. Lad os tale om de vigtige faktorer, du skal overveje, når du køber den bedste poloskjorte til mænd;

Materiale

Se efter det blandede materiale, da dets syntetiske natur gør dem mere holdbare og pletbestandige. Performance poloshirts til mænd er derimod mere funktionelle og designet med tanke på atleter. De har lugtbestandige, rynkebestandige og åndbare egenskaber. Polyester er det mest anvendte materiale i poloshirts.

Montering

Du skal forstå, at mens poloshirts skal være slankesiddende, bør de ikke være for stramme. Poloshirts kommer i forskellige stilarter, såsom en blød krave, der ser sjusket ud med krøllede kanter, mens en interlinjet krave er et godt valg, da den bevarer sin oprindelige form. Denimbukser er en fantastisk kombination med poloshirts.

Farver

Poloshirts fås i en lang række farver, men solide grundfarver foretrækkes mere af mænd. Poloshirts giver dig et sporty og trendy look. Hvis du vil købe poloskjorter, kan du få dem fra førende mærker som Levis , Superdry , Adidas originals og Gstar .

clouse menu Luk