up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Jack & Jones

sweatshirts til mænd

sweatshirts til mænd

herre t-shirts

herre t-shirts

mænds jakker

mænds jakker

trøjer til kvinder

trøjer til kvinder

kvinders bukser

kvinders bukser

damejakker

damejakker

Afdelinger

Børnesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Tilbehør

Alle( Jack & Jones )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Jack & jones

Find dit perfekte Jack and Jones´-look på Dressinn. Brandet blev etableret i 1990 med sin første kollektion af jeans. I mere end et kvart århundrede har han ikke holdt op med at vise sin passion for denim. Det hele startede med et lille team, men efter mange års bevisførelse for verden samlede han flere mennesker undervejs. Efter succesen med at give et fremragende par Jack and Jones jeans til deres forbrugere begyndte selskabet at fuldføre garderoben til mænd og kvinder, med et bredt udvalg af tøj. Så han besluttede at udvide sit sortiment til mange kollektioner såsom casual wear, sportstøj, urban og klassisk tøj, sko og andre accessories. Kort sagt er Jack and Jones tøj indikeret til enhver lejlighed. Det er meget mere end et modebrand knyttet til denim.

Klæd dig klassisk med Jack and Jones

Jack and Jones tilbyder stilfuld, højkvalitets tøj. Det har noget til hver begivenhed, uanset om det er et formelt møde eller en afslappet dag ude. Jack and Jones-skjorter er et perfekt match til at parre med dine nye jeans. Uden søm og elegant på samme tid for at give dig det bedste look, der kan booste din selvtillid til et nyt niveau. De er ikke kun trendy, men bringer også stor komfort. Hoodies er et must-have-item i både mænds og kvinders garderober. Jack and Jones hoodies er moderne og alsidige, så du kan bære dem i lang tid.
Disse hoodies kan bæres som en lagdeling med din klassiske t-shirt for et stilfuldt look eller lagdelt som en jakke for varme. Det er en fantastisk og moderne mulighed at opbevare dit skab med looks, der aldrig går af mode. Ikke kun denim, men også bukser fra Jack and Jones er gode muligheder for et øjenåbnende look. De tilbyder mange designs og stylingmuligheder for at gøre dig super stilfuld og moderne. Udover disse har det en komplet kollektion af tilbehør til hvert look. Kort sagt er Jack and Jones et af de perfekte mærker til at tilbyde højkvalitets og stilfuldt tøj til mænd, kvinder og børn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk