up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Kufferter mode

Kufferter mode

Find et bredt udvalg af Kufferter-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Kufferter

Mærker for Kufferter

Typer af kufferter

Alle elsker og nyder at rejse; Men når det kommer til pakning af bagage, er vi ofte forvirrede over, hvad vi skal gøre. Forskellige tasker og bagage er passende til din rejse i forskellige situationer. Nogle er lettere at bære end andre under givne omstændigheder. Lad os tale om forskellige typer af rejsetasker herunder;

Rygsække
Rygsække bruges almindeligvis af udendørs entusiaster og foretrækkes frem for håndtasker og kufferter. De er lette og ideelle til at bære tung last, udendørs udstyr og andet tilbehør uden at begrænse dine hænder. Mens du bæres på ryggen, kan du nyde vandring eller trekking med den største komfort.

Poserne
Når det kommer til valg af rejsetasker, er der mange valgmuligheder såsom rejsetasker, duffeltasker, rullende bagage, rejsepakker, messenger tasker og hjulpakker. De seneste innovationer inden for fremstilling af tasker har fået virksomhederne til at gøre tasker mere komfortable og lette at bære. Duffle tasker med stærke lynlåse og stropper er et godt valg, da det giver lettere transport.

Dokumentmapper og bærbare etuier
Til rejseformål anbefaler vi stærkt, at du vælger faste hjul med opretstående hard shell mapper, der ville være lettere at håndtere på et fly. Bæreposer er gode til flyrejser. Derudover er bærbare etuier nødvendige, hvis du vil beskytte din bærbare computer mod ydre skader. De bærbare tasker er normalt lavet af nylon og lædermateriale af høj kvalitet.

Gymsække
Gymnastiksækkene findes i en lang række designs, former, farver og former. Men det vigtigste er dets funktionalitet, ikke design. Gymsacks skal være enklere, lettere at bruge og hurtigere tilgængelige. du kan simpelthen lukke den med et træk i snore, der gør den ideel til hurtig pakning, når du skal til gymnastiksalen.

Madposer
Madposer er specielt designet til at holde mad eller drikke sikkert under rejsen. Du kan gemme mad, kød, grøntsager, mejeriprodukter og frugt i madposerne. Der findes isolerede madposer på markedet, der kan holde maden kold eller varm takket være det tætte lag skum

Vogne
Rejseoplevelsen bliver altid bedre, når du vælger behagelige og lette at have tasker med. En vognpose er en af de mest behagelige tasker, der er lette at trække og trække i alle retninger takket være 360 graders hjul. Vogne er det mest populære valg af poser i disse dage, da de tilbyder stor fleksibilitet og bekvemmelighed.

Mere om kufferter og tasker:
Levis , Levis , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , og BOSS er de mest kendte producenter af kufferter og tilbehør. De fremstiller en lang række forskellige designs og stilarter af toilettasker, skuldertasker , kufferter, bærbare tasker og rejsetasker, der fås i forskellige tiltalende farver og mønstre. Bæltetaskerne er lavet af højkvalitets og holdbart materiale for at sikre mindre slitage under rejsen.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk