up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Le Coq Sportif

Herretøj

Herretøj

Børn

Børn

Dametøj

Dametøj

HERREFODTØJ

HERREFODTØJ

DAMEFODTØJ

DAMEFODTØJ

Tilbehør og komplementer

Tilbehør og komplementer

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør

Alle( Le Coq Sportif )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Le coq sportif

Le Coq Sportif er en anerkendt fransk sportstøjsmærke, der har epitomiseret elegance og ekscellence i sportsbeklædning siden dens opstart. Grundlagt i 1882 af Emile Camuset i Romilly-sur-Seine, Frankrig, var mærket i starten fokuseret på at skabe højkvalitets sportsbeklædning til forskellige discipliner. Le Coq Sportif vandt hurtigt popularitet blandt atleter på grund af dens exceptionelle håndværk og innovative designs, og blev et symbol på fransk sportshistorie. Gennem årtierne har Le Coq Sportif forstærket sin karriere ved at klæde mange sportshold, atleter og begivenheder ud. Mærkets ikoniske hane logo, der symboliserer fransk stolthed og sejrens essens, blev synonym med deres forpligtelse til at producere topklasse sportstøj.
Le Coq Sportif stræber konstant efter at forene stil, funktion og tradition, og tiltrække både professionelle atleter og modebevidste entusiaster. Le Coq Sportif har succesfuldt etableret sig selv som en pioner kraft inden for sportstøj, harmonisk forening tradition, elegance og innovation. Med sit ikoniske hane logo og en forpligtelse til kvalitet, fortsætter mærket med at inspirere atleter og modeentusiaster verden over, og tilbyder et omfattende sortiment af tøj, sko og accessories, der udstråler både stil og funktion.

Le Coq Sportif tilbyder tidløs elegance i sportstøj

Le Coq Sportifs beklædning udstråler en tidløs elegance, der glider elegant sammen med mode og funktion. Skræddersyet af premium materialer, omfatter deres sortiment af dragter, jakker, sweatshirts og t-shirts. Hver enkelt beklædningsgenstand udviser en nøjagtig opmærksomhed på detaljer og mærkets markante hane logo, der repræsenterer ægthed og en passion for sport. Le Coq Sportif t-shirts er en quintessen af garderobeskab for sportsentusiaster og daglige bærere. Lavet af bløde, åndbare stoffer, disse t-shirts har klassiske designs med subtile sporty accenter, der gør dem perfekte til dagligt komfort og aktive bestræbelser. Le Coq Sportif jakker kombinerer praktisk med et strejf af fransk elegance. Uanset om det er en vindjakke, en sporejakke eller en bomber, er deres jakker skræddersyet til at give varme, beskyttelse og stil under sportsaktiviteter eller byeventyr. Le Coq Sportifs sweatshirts udstråler en afslappet men forfinede appel. Med deres hyggelige indvendige og afslappet pasform er disse sweatshirts ideelle til både pre- og post-workout komfort eller daglig bæring på kølige dage. Le Coq Sportifs tracksuits er en sand refleksion af mærkets atletiske arv. Designet med et fokus på mobilitet og præstation, er disse tracksuits skræddersyet til professionelle atleter og fitnessentusiaster, sikre at de ser og føler sig bedst muligt under træningssessioner.
Le Coq Sportifs fodtøj forener glidende sportstøjsteknologi med fransk sophistication. Le Coq Sportif sneakers prale af innovative dæmpning, støtte og greb, der gør dem ideelle til forskellige sportsgrene og daglig bæring. Hver par af Le Coq Sportif sko er uden tvivl håndlavet med præcision og æstetik, der udviser mærkets dedikation til oprettelsen af tidløs fodtøj. Disse sko kan til sidst opgradere udseendet og præstationen af ​​alle til et helt nyt niveau.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk