up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Levi´s ®

T-shirts til kvinder

T-shirts til kvinder

Damebukser

Damebukser

fodtøj

fodtøj

Herre t-shirts

Herre t-shirts

Herrebukser

Herrebukser

Levi's® Plus

Levi's® Plus

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør Til Kvinder

Tilbehør Til Mænd

Alle( Levi´s ® )

Levi´s ®

Levi Strauss & Co. er et førende navn i modebranchen. Det er et amerikansk beklædningsfirma, der er kendt for sit mærke jeans over hele verden. Levi´s- virksomheden blev etableret i maj 1853. Siden grundlæggelsen har virksomheden produceret denimbukser, der har vundet popularitet på markedet til alt formelt og afslappet tøj. Med mere end 130 års erfaring i branchen har mærket opnået den højeste placering blandt sine kunder ved at tilbyde stadig nye designs, snit og styles inden for tøj- og tilbehørssortimentet. Oplev vores seneste kollektion af jeans og tilbehør i butikkerne.


Par excellence går Levi´s 501, s512 og s311 bukser aldrig af mode, deres design gør dem unikke. Levi´s shorts er også et ikon at have på i varmere vejr. Du kan kombinere dem med en Levi´st skjorte til både mænd og kvinder. Vælg også fra det brede udvalg af sneakers, som Levi´s tilbyder i monokrome farver eller flere print. Du kan også tilføje tilbehør såsom hatte, bælter, tasker til at bære alt hvad du har brug for og altid være opdateret.

clouse menu Luk