Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Levi´s ®

Levi´s ®
Om Levi´s ®
Levi's er et velkendt amerikansk mærke og populært inden for modeindustrien. Det blev grundlagt i maj 1853, og siden da er det blevet et navn for kvalitet og tillid. Levi's er berømt for produktion af denim, og dens blå jeans er nu blevet et varemærke for dette selskab. Mærket tilbyder næsten alle typer casual og formel beklædning, herunder meget mere end jeans, såsom beklædning, fodtøj og andre tilbehør. Du kan købe de bedste Levi's-produkter på Dressinn. Levi's har fået sine kunders højeste bedømmelser i over 130 år ved at tilbyde en ny og stadigt innovativ kollektion af stilarter og design.
Levi's-hovedkvarteret er i San Francisco, Californien. Grundlæggeren af Levi Strauss gjorde mærket til den største producent af novelleartikler, da han ønskede at fremstille tøj, der opfylder folkets behov. Derfor kombinerede han det robuste denim med kobberrive til gode forstærkninger, der kendes som de blå jeans i dag. Nu har mærket et ry og har opnået sit navn verden over ved at tilbyde de bedste produkter for at forbedre enhvers udseende.

Levi's har det hele til enhver lejlighed

God tøj kan give dig selvtillid og gøre dig til at stå i mængden. Levi's har den perfekte kollektion til at give dig denne selvtillid. Levi's jeans er betragtet som de bedste til enhver lejlighed, enten en casual sammenkomst eller et formelt møde. Der er et stort udvalg af Levi's jeans til mænd, hvor du kan finde den bedst egnede en af gangen. Du kan også opdage den seneste kollektion af Levi's jeans til kvinder, der er tilgængelige i mange designs såsom skinny, flared, boot cut, lige og mange andre, der kommer med forskellige størrelsesmuligheder.
Mærket tilbyder meget mere end bare jeans. Levi's shorts kan også gøre dig stilet ved at innovativ det traditionelle og originale Levi's med et strejf af moderne elementer. Hver del giver dig nok komfort med sin lette 100% bomuldsmateriale. Mærket er kendt for at lave Levi's jakker, der er af høj kvalitet og holdbare. Disse jakker er super trendy og stilfulde og kan vende alle hovederne imod dig. Find den mest ikoniske jakke for at forbedre dit stilspil uden at gå på kompromis med komfort.
Derudover tilbyder mærket et udvalg af Levi's for at fuldende dit look fra toppen til bunden. Disse sko er værd at købe med klassiske designs og polstrede såler for at give maksimal komfort og afslapning til fødderne. Den største skokollektion har alt, hvad nogen kan bede om for at forbedre deres garderobe med ekstra stil.