up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Hoodie

plus
Nike

Nike Sportswear Club Hoodie

Produktbeskrivelse Nike Sportswear Club Hoodie

Nike Sportswear Club Fleece-hættetrøje kombinerer blødt stof med enkel street-stil, der er alsidig nok til daglig brug. Med en fuld lynlås, der går til hagen, er det det perfekte ekstra lag på en kølig dag.


Funktioner:

Stof er børstet, hvilket gør det superblødt og behageligt
Fuld lynlås gør det let at tænde og slukke
Ribkant ved ærmer og forneden


Specifikationer:

80% bomuld
20% polyester


Omsorg:

Maskinvask


Hvad ville du sige til at finde Nike Sportswear Club Hoodie til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din mode butik. Køb det bedste udstyr fra Nike og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herretøj varer.

Funktioner Nike Sportswear Club Hoodie

Hætte
With hood
Farve
Orange

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Nike sweatshirt

-

meget godt produkt meget glad

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up