up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Parfumer

Herre parfumer

()
load

Hvilken duft er bedst til mænd?

Der er et stort udvalg af colognes og designerparfume til mænd, der er i stand til at snuppe opmærksomheden fra alle, der går forbi. Nedenfor er de bedste dufte til mænd, der ikke kun formidler din personlighed, men giver en stærk maskulin følelse. Lacoste , Diesel , Pepe Jeans , Dolce and Gabbana er de mest kendte parfumemærker.

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One er en berømt duft blandt mænd. Moderne og klassisk på samme tid, giver denne parfume en elegant og sensuel følelse for bæreren. Köln blander perfekt de raffinerede krydderier og tobaksnoter for at opnå en orientalsk og maskulin og tidløs duft til mænd. Du kan også tjekke lacoste parfume til mænd og Calvin Klein parfume til mænd.

Diesel Kun de Modige

Wild er den fremragende tilføjelse til Diesel Only the Brave serien af dufte, der er specielt designet til mænd. De unikke dufte fra Diesel Only the Brave Wild giver dig følelser af citrongræs, grapefrugt og sort peber. Derudover er den klassiske dieselparfume til mænd en base, der indeholder noter af blomstret lavendel, krydderi af muskatnød, frisk aroma af kokosvand og cedertræ for at kombinere en stærk og fantastisk duft til mænd.

Dior Sauvage

Dior Sauvage er en frisk og sensuel duft til mænd, der kombinerer en salt ambroxan, sød calabrisk bergamot, sorte pebernoter og patchouli og skaber en unik duft. Dior parfume mænd er bredt berømte over hele verden.

clouse menu Luk