up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Pigetøj mode

Pigetøj mode

Find et bredt udvalg af Pigetøj-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Pigetøj

Mærker for Pigetøj

Tips ved køb af tøj til piger

Bluser, skjorter, T shirts og poloshirts

Når det kommer til at købe tøj til piger, har du flere muligheder at vælge imellem. Vælg det tøj, der passer til dine behov, alt efter dine aktiviteter og vejrforhold. I sommersæsonen tilbyder letvægtsstof, flerfarvet design og mønstre uovertruffen friskhed. Bluser, skjorter, T shirts og Poloshirts er de bedste valg i varmt vejr for at forblive kølige og stilfulde.

Jakker, frakker og parkas

Når du handler til vintersæsonen, kan du finde en lang række jakker, frakker og parkaer i forskellige stilarter, størrelser og designs. Vintre har deres egen charme. Parkaer og frakker med hætte til kvinder er designet til at beskytte mod hård vind og sne. Disse yderbeklædninger er tykke og isolerede for at holde dig varm.

Bukser, nederdele og kjoler

Når du vælger en nederdel, skal du overveje dets stof. De er normalt lavet af lette til mellemvægtige materialer såsom denim. Kvinder bærer nederdele som modebeklædning for at fremhæve deres figur og talje. Derudover er disse alsidige kjoler og kan bruges til enhver formel og uformel lejlighed. Du kan også købe bukser og skjorter til at klæde dig på til en aftentur eller middag.

Trøjer, sweatshirts og hættetrøjer

Kvinder har mange muligheder, når de skal vælge trøjer, sweatshirts og hættetrøjer til kolde vinterdage. Disse yderste lag af beklædningsgenstande er lavet af merinould og en blanding af polyester og andre materialer for at holde dig varm. Glem ikke at have en sweatshirt, hættetrøjer eller trøjer af god kvalitet med dig, når du er på vej mod vandreture eller trekking om vinteren. Især elsker kvinder at bære trøjer, da de er mere behagelige at have på.

Badetøj

Der er mange førende mærker, der tilbyder linjer af høj kvalitet dametøj til badetøj, der er kendt for kvalitet, ikoniske feminine designs, blød at røre ved, en pletfri pasform. En bred vifte af bikinier, strandtøj og badetøj er tilgængelige på markedet, som du kan købe og nyde din tid på stranden i det mest dragende og behagelige tøj.

Veste

Kvinder kan omfavne iført en vest med en afslappet skjorte eller t shirt. Du kan vælge monterede eller løse veste, som du vil. Veste er stykker overtøj, der fungerer til at give varme og isolering på tidspunkter, hvor du virkelig ikke behøver at have en hel jakke på. For at holde din kerne varm og beskyttet mod den kolde vind er veste ideelle.

Mere om pigetøj:

Bodysuits er formsiddende tøj i ét stykke, der er ideelle til kvinder, da de er behagelige, flatterende og stilfulde. Strømpebukser, pyjamas og træningsdragter er også et af de mest foretrukne kjolevalg til kvinder. Undertøj og strømper er det ekstra tøjtilbehør, du har brug for, når du går udenfor til enhver aktivitet. Jumpsuits er de mest fashionable beklædningsgenstande til kvinder, som du kan købe i henhold til din højde, størrelse og pasform. Adidas originals , Nike , Vans , Puma Select og New Balance er de mest populære mærker, der tilbyder en bred vifte af dametøj.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk