up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Samsonite

Samsonite

Alle ( Samsonite )

Om Samsonite

Samsonite er et af de mest berømte luksusmærker, der producerer højkvalitets kufferter, kostesæt og endda små toilettaske. Brandet blev initielt lanceret den 10. marts 1910 i Denver, Colorado, i USA, mens virksomhedens hovedkvarter er i Mansfield, Massachusetts. I starten blev mærket kendt som Shwayder Trunk Manufacturing Company. Da den første Samsonite-kuffert lavet med aftapet vulkaniseret fiber blev den bedst sælgende produkt, ændrede virksomheden navnet til Samsonite. Mærket holdt sig tro mod sine værdier og er nu konstant innovativt inden for bagage og leverer større styrke og holdbarhed til brug over en længere periode.
Mærket tilpasser sig de moderne tiders trends og udvikler sine produkter for at opfylde forbrugernes behov. I dag er Samsonite det førende mærke, der tilbyder alle typer trendige og stilfulde kufferter, såsom indendørs, udendørs, erhverv, bærbare computere og rejsetasker af premiumkvalitet. Du kan nemt finde et stort udvalg af Samsonite-produkter på Dressinn. Samsonite forandrer kuffertindustrien ved at bruge meget lettere og stærkere materialer for at give alle verden bedre rejseoplevelser. Desuden skaber mærket også de mest ikoniske og trendy designs og giver bedre komfort til at opfylde rejsendes forventninger.

Samsonite tilbyder de mest trendy og højkvalitets kufferter

Samsonite-kufferter er specielle på grund af deres holdbarhed, da mange tests skal gennemføres for at blive de stærkeste. Taskerne er lavet af enten aluminium eller polycarbonat for at modstå påvirkningen af ​​tasken. Mærket tilbyder også matchende Samsonite-kuffertsæt for at rejse med stil. Disse sæt består af forskellige størrelser af tasker i både hårde og bløde ydre stilarter for at nyde din ferie med stil. Der er et stort udvalg af stilfulde og fremragende kufferter til at gøre din rejse ubesværet. På den måde fortsætter mærket med at udnytte og udvikle sin håndværk og arv ved at tilbyde denne forskellige kuffertkollektion.
Det store udvalg af Samsonite-tasker tilbyder den nyeste kollektion til alle, der elsker at rejse verden rundt. Brandet har uden tvivl en god omdømme for at levere holdbare tasker, der nemt kan bruges uden at bekymre sig om slid og slitage på grund af deres ridsebestandighed. Hvis du leder efter din kontortaske, er Samsonite laptop-taske et must for sin fremragende kvalitet og stilfulde udseende. Disse er designet til at beskytte bærbare computere ved at tilføje en polstret hætte for at passe til bærbaren for at forhindre ridser.
Mærket tilbyder også en slank og rummelig Samsonite-kostesæt i super stilfulde og robuste stilarter. Samsonite rygsæk er meget populær for at tilbyde stor æstetik og smarte funktioner og kvalitet. Uanset om det er til rejse, arbejde eller endda mode, er disse rygsække den øverste anbefaling til alle for at være funktionelle og fashionable på samme tid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk