up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Sebago Sko Classic Dan

Sebago Sko Classic Dan

Sebago Sko Classic Dan

Sebago Sko Classic Dan

Sebago Sko Classic Dan

plus
Sebago

Sebago Sko Classic Dan

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sebago Sko Classic Dan

Disse 4 sæsoner er fremstillet af glat korrigeret kornlæder for at afprøve tid og håndsyet med det fineste håndværk. Disse 4 sæsoner glider på oksetrødsmøller med øverste uforede, lædersokkefor og vandtætte, fleksible og holdbare naturlige lædersåler med støbt gummihæl .
Dan´-loafers er en hyldest til Sebago-grundlæggernes lidenskab.


Skynd dig at købe Sebago Sko Classic Dan, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos dressinn kan du også finde Sko, eller Herresko, vi har det du lige står og mangler. Køb Sebago Sko Classic Dan og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Sko tilbud.

Funktioner Sebago Sko Classic Dan

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Sebago Sko Classic Dan

.

-

Hurtig levering. Produktet ankom intakt. tak

Sebago Sko Classic Dan

Betagende

-

Fantastisk produkt, men desværre, på trods af at jeg har målt mine fødder og bestilt den størrelse, der blev anbefalet til mig, er skoene ikke brede nok i midten. Det er derfor umuligt at komme ind i den på mellemlang længde. Men som sagt ovenfor er produktet bemærkelsesværdigt, og jeg ærgrer mig virkelig over mine fødder, fordi de ikke kan passe ind i det.

Sebago Sko Classic Dan

Perfekt køb

-

Mens jeg har en sko i størrelse 42, var den for stor til mig, og jeg måtte tage den 41 og en halv. Fordi jeg havde dem på, kan jeg ikke ændre noget, og det løste jeg ved at tage sko på. Generelt var produktet perfekt

Sebago Sko Classic Dan

Store!

-

Store! Skoene er meget komfortable og forsendelsen er meget hurtig.

Sebago Sko Classic Dan

Bedre end jeg forventede

-

Klasse på sit bedste og levering var hurtig.

Sebago Sko Classic Dan

Sebago klassiske og sorte sko 43

-

Hej Tak for din forsendelse Og for kvaliteten af disse Sebago sko

Sebago Sko Classic Dan

Fantastisk

-

Høj kvalitet og hurtig levering

Sebago Sko Classic Dan

Fremragende

-

Fantastisk som altid med hensyn til kvalitet, håndværk og hurtig levering. Med hensyn til dette produkt er jeg nødt til at sige, at det er lidt mindre. Så jeg foreslår at bestille en halv størrelse eller en størrelse større. Jeg bestilte min sædvanlige størrelse første gang, og efter at have lidt lidt bestilte jeg en halv størrelse større, og nu er den helt perfekt.

Sebago Sko Classic Dan

Elegant, men alsidig

-

Håndværket er meget godt, det er robust og det ser meget godt ud

Sebago Sko Classic Dan

Chance

-

Godt produkt, mulighed, et godt køb

Sebago Sko Classic Dan

Fantastisk produkt

-

godt produkt

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up