up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Look
360

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

plus
Superdry

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Produktbeskrivelse Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

SUPERDRY Colour Block Sport Puffer Jacket i Eclipse Navy/Dark Moss er et stilfuldt og funktionelt ydertøj designet til mænd. Lavet af holdbare og højkvalitetsmaterialer, tilbyder denne jakke fremragende beskyttelse mod det kolde vejr.

Med et unikt farveblokdesign skaber Eclipse Navy/Dark Moss-kombinationen et visuelt tiltalende kontrast, der forbedrer enhver outfit. Jakkens slanke og moderne udseende gør den velegnet til afslappet, sportslige eller udendørs aktiviteter.

Puffer-stilkonstruktionen kombinerer komfort og isolering takket være dens tykke polstring og quiltede design. Det giver ekstraordinær varme, hvilket sikrer, at du holder dig varm under kølige temperaturer. Jakken har også en fuld lynlåslukning, der giver ekstra beskyttelse mod vind og kulde.

Denne herrejakke fra SUPERDRY er designet med praktisk i tankerne. Den har flere lommer, både indvendige og udvendige, hvilket gør det nemt at opbevare små nødvendigheder såsom nøgler, tegnebøger eller smartphones. Den justerbare hætte og manchetter giver mulighed for en skræddersyet pasform, mens den høje krave tilbyder ekstra beskyttelse mod vejret.

SUPERDRY Colour Block Sport Puffer Jacket er ikke kun stilfuld og varm, men også meget holdbar. Dens premium-kvalitetsmaterialer sikrer holdbarhed og modstand mod slid. Med den rette pleje vil denne jakke blive en langvarig stift i din garderobe.

Uanset om du skal ud på et vintereventyr eller bare skal løse ærinder, er SUPERDRY Colour Block Sport Puffer Jacket i Eclipse Navy/Dark Moss et fremragende valg. Dens kombination af stil, funktionalitet og holdbarhed gør den til en alsidig og pålidelig mulighed for herrebeklædning.


Leder du efter gode kvalitets Jakker, så vil vores udvalg i Jakker, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport, til kun 63.99 $ og på lager. dressinn er det bedste sted at købe mode udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Hætte
With hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Grøn
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Top

-

Flot jakke. Holder dig varm, kun emhætten er lidt mærkelig, men det er ikke en big deal. God pris for det. Jeg ville købe igen. Og forsendelsen var også meget hurtig. Klar anbefaling

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Dejlig varm vinterfrakke

-

Fremragende kvalitet til en fantastisk pris, stærkt anbefalet!

Superdry Puffer Jakke Colour Block Sport

Varm

-

Jeg kan godt lide designet og farven. Den er meget varm, jeg bruger den med korte ærmer under.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up