up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Look
360

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

plus
Superdry

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Produktbeskrivelse Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Forøg din slanke, sporty stil med den lange sportsjakke med hætte.

Denne omhyggeligt udformede basismodel er designet til at give dig et afslappet look, når du er udendørs eller er færdig med træningen, og den er både behagelig og stilfuld.

Slå den over dit sportstøj eller din afslappede garderobe for at fuldende din personlige stil. Denne jakke vil være din go-to-jakke hele året rundt.

Lækker pasform - den klassiske Superdry-pasform.

Ikke for tætsiddende, ikke for løstsiddende, men lige i øjet.

Vælg din normale størrelse, justerbar hætte med snor, tovejs lynlås, lukning med velcro, to lynlåslommer, elastiske manchetter, justerbar bund med elastik, fleecefor, enkelt mesh-indvendigt rum, broderet logo på bryst og ryg, Superdry-logoplade.


Kender du alt til Superdry Puffer Jakke Longline Sports? Hos dressinn, vælger vi mode udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herretøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Jakker udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Superdry. Alle vores mærker er testet af vores hold af mode eksperter!

Funktioner Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Hætte
With hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Grøn
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Perfekt til mig

-

Frakken opfylder mine krav 100% varm, funktionel, sidder perfekt. Problemfri handel, hurtig levering

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

En god varm dunjakke

-

En dunjakke af god kvalitet (SuperDry) holder dig varm udenfor til en rigtig god pris, det kan jeg varmt anbefale

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Utrolig

-

Det er det bedste stykke overtøj, jeg har haft i årevis. Kvalitet og en god pris er muligt med SuperDry, fordi de med denne frakke bestemt har demonstreret det.

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Det er okay

-

Materialet er "simpelt" men godt og gør hvad det skal. Fastgørelse af Fluen med velcro er også en mere pragmatisk løsning. Det var klart fra starten. Men i betragtning af den reducerede pris (i forhold til markedet) er det hele helt fint og virker. Forsendelsen var hurtig og glat. Alt i alt en positiv oplevelse, jeg kan ikke sige noget negativt.

Superdry Puffer Jakke Longline Sports

Mere end hvad jeg forventede

-

Det er et af de bedste stykker overtøj, jeg har. Jeg er glad for købet. Det er utroligt varmt, her i Madrid må jeg sige, at det ikke er koldt for sådan en frakke, men jeg er meget kold, og det er varmt og giver en meget behagelig følelse af komfort. Super anbefalet køb

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up