up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tilbehør Til Børn mode

Tilbehør Til Børn mode

Find et bredt udvalg af Tilbehør Til Børn produkter. Opdag de bedste tilbud på dit mode udstyr hos dressinn. Hurtig forsendelse.

Fremhævede produkter i Tilbehør Til Børn

Mærker for Tilbehør Til Børn

Hvilke komplementer er bedre for børn?

Flasker

Flaskerne er det slimhalsede kar bestående af uigennemtrængelig plast i forskellige former og dimensioner for at spare og transportere væsker, og hvis åbning ved aftapningslinjen kan låses med en indvendig prop, et ydre flaskedæksel, et ophør eller et effektivt "indre segl "ved hjælp af initieringstætning.

Huer, kasketter og hatte

Huer, kasketter og hatte er alle betræk til hovedet. En hue er et sart, tætsiddende betræk eller hat, der normalt er fremstillet af fleece, polymeriseret materiale eller pels. Hætte er også et dæksel til hovedet og bruges normalt til at beskytte hovedet mod sollys. Huer er typisk beregnet til varme og beskyttelse mod det kolde vejr.

Handsker, tørklæder

Handsker, tørklæder bruges begge til at beskytte dig selv mod det kolde vejr. En handske er en beklædningsgenstand, der består af hånden. Handsker har normalt separate dæksler eller åbninger for hvert ciffer og tommelfinger. Et tørklæde er et stof, der er viklet rundt om halsen eller hovedet for at give varme.

Solbriller

Solbriller er en slags beskyttelsesbriller, der oprindeligt var beregnet til at blokere intens solskin og tydeligt lys med høj energi fra at skade eller forstyrre øjnene. Solbriller beskytter dine øjne ved at fungere som en væg, der preller UV stråler. Solbriller blokerer for, at disse stråler kommer ind i dit øje, og beskytter dig mod mulig skade eller synstab. Det fungerer også som et mode stykke.

Paraplyer

Paraplyerne er foldedækslerne, der holdes af træ eller metalstænger, der normalt er fastgjort til træ, metal eller syntetisk aksel. Paraplyer er kompakte, håndholdte værktøjer, der bruges til sikkerhed mod regn og solstråler. Den moderniserede paraply består af et ringformet stof eller plastdæksel, der strækker sig ud over sammenføjede stænger, der udvider sig fra en midteraksel.

Tegnebøger

Tegnebøgerne er den lille, jævne æske eller taske, der kan bruges til at indeholde små bittesmå ting som papirpenge, kreditkort og id kort, dokumenter, billeder, transitkort, firmakort og andet papir eller lagdelt kort. Tegnebøger er fabelagtigt tilbehør, der kan hjælpe med at bestemme din mode og være medlem af din opfattelse.

Mere om Børnetilbehør mode

Slips: Et slips er et langt stykke stof, der bruges til dekorative designs nær halsen.
Håndklæder: Håndklæder er stykker tøj, der bruges til at tørre ansigtet efter vask.
Ansigtsmasker: Ansigtsmasker bruges til at dække munden for at forhindre bakterier i luften.
Bælter: Bælter er strimler af læder eller andet materiale, der bæres omkring taljen, for at vedligeholde eller understøtte tøj.

Du kan købe tilbehør til børn fra de bedste bands som Adidas originals , Nike , Vans , Puma Select , New Era , Pepe Jeans , Napapijri

clouse menu Luk