up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
load

Hvad er den seneste trend indenfor solbriller?

Solbriller er en type beskyttelsesbriller, der primært er beregnet til at blokere intenst sollys og højenergi tilsyneladende lys fra at beskadige eller irritere øjnene. Den vigtigste fordel ved at bære solbriller er, at de beskytter øjnene mod solens ultraviolette stråler. UV stråler kan have en negativ indvirkning på øjnene. Solbriller til mænd kommer i forskellige stilarter. Du kan købe herresolbriller fra Superdry, Adidas originals, Jack and Jones, Timberland.

Seneste trend indenfor solbriller

Slanke solbriller
Slanke solbriller har tynde, små stel. Det er blevet moderne blandt berømtheder.

Solbriller med spejlglas
Disse solbriller kan være både klassiske og smarte. De er meget populære i dag, og mange mennesker kan lide at bære disse solbriller. Der findes mange forskellige farver og stilarter på markedet.

Gennemsigtige solbriller
I den modsatte ende af trenden er gennemsigtige og gennemsigtige solbriller. Professionelt beskedne, klare og glasagtige solbriller er i højsædet nu.

Polariserede solbriller
En af de mest populære solbrilletrends i dag er polariserede solbriller. Disse modesolbriller kommer med et prisme af linsefarvevalg. Vælg mellem nuancer af solbriller, der spænder fra lyseblå og solstrålegul til pink og forkullet fersken.


clouse menu Luk