up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

plus
Vila

Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

Produktbeskrivelse Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

Grundlæggende stilarter er et must have i enhver kvindes garderobe. Samlingen er enkel, hvilket gør det nemt at kombinere dine basisgenstande med dine feminine, mønstrede og rå ting. Desuden er de nemme at have på en dag på arbejdet og lette at pynte sig om natten med få tilbehør som en halskæde og et par høje hæle. Vila's basissamling består af toppe, kjoler, jakker og bukser.


Funktioner:

Langærmet, strikket pullover
O hals
Elastisk materiale
Let strik med ribdetaljer


Specifikationer:

Materiale: 50% viskose, 27% nylon, 23% polyester


Omsorg:

Maskinvask, halv belastning, kort centrifugeringscyklus ved 30 ° C
Må ikke bleges
Ikke tørretumbles
Lav temp. Jern. Højeste temp. 100 ° C
Må ikke renses
Linjetør


Er du helt vild med mode? Få din Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Vila. Glem ikke vores store udvalg i Dametøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive mode er de fleste af vores Pullovere varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Vila Langærmet Sweater Med O-hals Ril

Lukkeanordninger
Uspecificeret
Farve
Blå
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up