Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

42k Running

Noin 42k Running
"42K on urheilumerkki, joka on erikoistunut teknisten vaatteiden ja tarvikkeiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen juoksemista varten.
Sen kasvu on ollut pysäyttämätön sen syntymästä vuonna 2010 lähtien. Se on tällä hetkellä yksi yleisimmistä teknisistä merkeistä juoksu tapahtumissa lähes kahdessakymmenessä maassa, joista tärkeimmät ovat Espanja, Portugali, Irlanti, Ranska ja Italia. 42K tuottaa myös räätälöityjä teknisiä varusteita urheiluseuroille, joukkueille ja ryhmille, sekä vaate- ja tarvikekokoelmia yksittäisille urheilijoille.

100% kierrätetyt tekniset vaatteet

42K tarjoaa laajan valikoiman teknisiä vaatteita ja tarvikkeita juoksun harrastajille kaikilla tasoilla. Sen suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat erityisesti juoksuun kehitetyt tekniset paidat viimeisimmän sukupolven 100% kierrätetyistä kankaista.
42K paidat ovat valmistettu markkinoiden edistyneimmillä teknologioilla taaten erinomaisen pehmeyden, hengittävyyden, nopean kuivumisen ja voimakkaat värit.
Sen laajasta valikoimasta löytyy myös muita huippulaatuisia teknisiä paitoja ja tarvikkeita, jotka on kehitetty erityisesti juoksemista varten: housut, leggingsit, tuulitakit, softshell-takit, sukat, polarisoidut lasit...

Rakkaus juoksemiseen

42K on brändi, joka on luotu juoksun harrastajien toimesta, ja sen ensisijainen sitoutuminen on luoda teknisiä vaatteita ja tarvikkeita erinomaisella hinta-laatusuhteella, jotka vastaavat vaativimpia juoksun harrastajien odotuksia.
Sen erikoistuminen juoksumerkkinä perustuu kolmeen peruspilariin: hyvään suunnitteluun, laadukkaaseen suorituskykyyn ja edulliseen hintaan. Tämä on ansainnut sen luottamuksen ja arvostuksen tuhansilta urheilutapahtumilta, mutta myös lukuisilta urheiluseuroilta, joukkueilta ja tietysti eri kansallisuisten eliitti- ja kuntoilijoilta.

Sitoutuminen kierrätykseen

42K on saavuttanut alle viidentoista vuoden olemassaolonsa aikana valtavan tunnettuuden juoksumaailmassa, ja sitä pidetään Espanjan, Portugalin ja Irlannin suosituimpana merkkinä kuntoilijoiden keskuudessa.
Erityisesti yksi virstanpylväs 42K:n historiassa erottuu: se oli ensimmäinen espanjalainen urheilumerkki, joka tuotti koko teknisen paitojen kokoelmansa urheilu- ja kuntotapahtumiin 100% kierrätetyistä kankaista.
42K on asettanut itselleen suuren haasteen, että vuoteen 2030 mennessä sen koko juoksuvaate- ja tarvikekatalogi on 100% kierrätetty osana sitoutumistaan kestävän kehityksen edistämiseen."