up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

adidas Originals

MIESTEN VAATTEET

MIESTEN VAATTEET

Miesten kengät

Miesten kengät

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

NAISTEN VAATTEET

NAISTEN VAATTEET

Naisten kengät

Naisten kengät

KIDS

KIDS

Osastot

Elektroniikka

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( adidas Originals )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

adidas Originals

Tee elämästäsi upeampaa Adidaksen avulla

Adidas on tämän päivän modernin ajan ikoninen urheilu- ja muotivaatetus. Se alkoi vuonna 1949, ja tämä brändi on näyttänyt valtavaa kasvua alkuperästään nykypäivään asti. Se on yksi kilpailukykyisimmistä urheilu- ja muotialan johtajista suorituskyvyn ja innovatiivisten ideoiden ansiosta. Adidas tuo syvemmän ymmärryksen asiakkaidensa tarpeista ja brändin aitoudesta, mikä johtaa asiakaskokemuksen ja tuotteiden rajausten parempaan laatuun.
Adidas Original tarjoaa laajan valikoiman, joka vastaa odotuksiasi mukavuuden ja tyylin suhteen. Adidas Original -collegepaidoista Adidas Original -shortsseihin, se tarjoaa jotakin kaikille vuodenaikoille ja tilaisuuksille. Olipa kyseessä arkisin treenit tai ulkoilu aamulla, tämä brändi on kattanut kaikki erilaisilla vaihtoehdoilla jokaiseen.

Miksi Adidas on paras niin mukavuuden kuin tyylinkin suhteen?

Adidas auttaa sinua tuntemaan olosi tyylikkääksi ja pitämään mukavuusalueesi. Voit pukeutua Adidas Original -huppariin, joka saa sinut tuntemaan olosi hyvältä, lämpimältä ja mukavalta. Voit helposti pukeutua puuvillavaatteisiin pelkäämättä ihoallergioita, koska puuvilla on luonnostaan hypoallergeeninen materiaali. Käyttäessäsi nahkaa, voit pitää siitä pidempään, koska se kestää ajan testin. Lisäksi sillä on myös kattava valikoima jäljitelmänahkaa, koska sen anti-halkeilu ja kestävyys.
Näin se läpäisee mukavuuden ja laadun testin joka osa-alueessa. Se tarjoaa kevyttä, hengittävää ja venyvää materiaalia, joka tekee siitä erottuvan. Ei vain vaatteissa, vaan myös kenkiin se tarjoaa mukavuutta, tehden niistä kestäviä kun teet töitä kuten juoksemista ja vaellusta. Se myös estää loukkaantumisia lisäämällä kenkiin lisäisvyötä. Nyt Adidas on myös aloittanut tutkimuksen täysin uusiokäytettävien tuotteiden tarjoamisesta ja tehnyt kaikki tuotteet biodegradoidusta polyesterista vuodesta 2024 lähtien. Tästä syystä Adidas on nyt listan kärjessä tarjoten asiakkaalleen muotia ja mukavuutta innovatiivisen kosketuksen kera.

Nauti Adidaksesta joka tilanteessa

Nyt kun tiedät laadusta ja intohimosta, jonka Adidas tuo jokaiseen tuotteeseensa, on parempi kokeilla sitä itse. Adidas Original -kenkiä miehille ja Adidas Original -kenkiä naisille tarjoavat laajan valikoiman, jossa on kaikkea mitä tarvitset. Vaatteista kenkiin, se tarjoaa lähes jokaiseen kokoon, miehille, naisille ja jopa lapsille, auttaen näin perheitä muotiin. Uusi koristeena on sen laukkukokoelma, joka auttaa sinua täydentämään ulkonäköäsi samalla, kun huolehdit henkilökohtaisista tavaroistasi helpommin. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaatteista kenkiin ja asusteisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje