up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Astore Takki Lerwick

plus
Astore

Astore Takki Lerwick

Tuotekuvaus Astore Takki Lerwick

Houkutteleva, toimiva, monikäyttöinen takki, joka on valmistettu Bluesign-sertifioidusta "StormFleece Pro" -kankaasta, joka antaa vettä ja tuulta.

Siinä on säädettävä huppu ja vetoketjulliset taskut mukavuuden lisäämiseksi.

Erittäin tuulenpitävä.

Korkea vedenkestävyys.

Hyväksytty sadetesti (AATCC 35) Hyvin hengittävä ilmanläpäisevyys on 10,4 (ASTM D737).

PFC-vapaa DWR.


Astore Takki Lerwick:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Takittuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta muoti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Astore-tuotteita dressinn:ssa, löydät laajan valikoiman muotituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Astore on sitoutunut kehittämään ja parantamaan muotikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Astore Takki Lerwick

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up