up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Diesel Takki Berkley

Diesel Takki Berkley

Diesel Takki Berkley

Diesel Takki Berkley

Diesel Takki Berkley

plus
Diesel

Diesel Takki Berkley

Tuotekuvaus Diesel Takki Berkley

Työvaate inspiroitu takki, joka on valmistettu vaaleasta rypistystä nylonista ja puuvilla-gabardiinista. Tyyli on värjätty vintage-efektiin ja varustettu neljällä suurella taskulla. Täydellinen Mohawk-laastari rinnassa ja painetut logo-aiheet kahdessa taskussa ja takana.


Ominaisuudet:

Paita kaulus
4 taskua
Säädettävät hihansuut
Kaksisuuntainen vetoketju ja kiristysnauha
Vuoriton


Tekniset tiedot:

Koostumukset:
100% polyamidi nylon, kontrasti 100% puuvillaa


Osta Diesel Takki Berkley markkinoiden halvimmalla hinnalla! muoti verkkokauppamme, dressinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Diesel Takki Berkley:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset muoti kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Diesel Takki Berkley

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Ruskea
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up