up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

plus
Diesel

Diesel Takki Ethan KA

Tuotekuvaus Diesel Takki Ethan KA

Tämä hupullinen takki on valmistettu yksinkertaisesta kudoksesta tekokankaasta, jossa on verkkovuori. Hupussa on joustava kiristysnauha, jossa on kiinnitys. Yksityiskohtainen Silicon-logotarralla.


Ominaisuudet:

Vetoketju
Kiristysnyöri
2 napitaskua
Joustavat reunat
Verkkovuori


Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriä
Osta nyt Diesel Takki Ethan KA niinkin edulliseen hintaan kuin 189.2625 $. Diesel:n valmistama Takki Ethan KA:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. dressinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille muotituotteille. Tarkastele kaikkia Miesten vaatteet-osastomme Takit:a.

Ominaisuudet Diesel Takki Ethan KA

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Vihreä
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up