up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

Diesel Takki Ethan KA

plus
Diesel

Diesel Takki Ethan KA

Tuotekuvaus Diesel Takki Ethan KA

Tämä hupullinen takki on valmistettu yksinkertaisesta kudoksesta tekokankaasta, jossa on verkkovuori. Hupussa on joustava kiristysnauha, jossa on kiinnitys. Yksityiskohtainen Silicon-logotarralla.


Ominaisuudet:

Vetoketju
Kiristysnyöri
2 napitaskua
Joustavat reunat
Verkkovuori


Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriä
Haluatko ostaa Diesel Takki Ethan KA:n? Olet oikeassa paikassa! dressinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Takit malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten vaatteet tarjouksiimme dressinn:ssa. Näitä Diesel-merkkisiä Takit tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Diesel Takki Ethan KA

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Vihreä
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up