up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Diesel Takki North

Diesel Takki North

Diesel Takki North

Diesel Takki North

Diesel Takki North

Diesel Takki North

Diesel Takki North

plus
Diesel

Diesel Takki North

Tuotekuvaus Diesel Takki North

Tikattu nailonliivi kierrätetyllä Thinsulate ™ -pehmusteella ja vettä hylkivällä viimeistelyllä. Metallipinnoite antaa kevyelle kankaalle helmiäisen, ryppyisen ulkonäön. Rintakehässä ja takana on kumitettu logotulostus.


Ominaisuudet:

Korkea kaula- ja helma
2 napitaskua
Vetoketju
Sisäinen jacquard-logomerkki
Vuorattu 100% kierrätetyllä Thinsulate ™ -pehmusteella


Tekniset tiedot:

Toimituksellinen koostumus: 100% polyamid nailonia, pinnoite 100% polyuretaania


Suunnitteletko Diesel Takki North:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi dressinn:n, muotikaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 91.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! dressinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Diesel-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla muoti tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Diesel Takki North

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up