up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Diesel Takki Yutakis

Diesel Takki Yutakis

Diesel Takki Yutakis

Diesel Takki Yutakis

plus
Diesel

Diesel Takki Yutakis

Tuotekuvaus Diesel Takki Yutakis

Tämä pommikone takki on leikattu sileästä nahasta ja liimattu irto-kankaalla virheettömään, jäsenneltyyn ulkoasuun. Nyrkkeillä olevat hihansuissa olevat hihat ja mukavat rei'itetyt trimmi lisäävät rentoa tunnetta, kun vetoketju lisää väriä.

Ominaisuudet:

Takki nahalla ja sukelluksella

Vetoketju

Kaksi vetoketjullista taskua

Tullivarastossa

Tekniset tiedot:

Ulkopuoli 100% lampaannahkaa, sisä 100% polyesteriä, sovellus 100% puuvillaa, reuna 100% polyesteriä


Tilaa Diesel:n tuotteet, kuten Takki Yutakis, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu dressinn:aan, omaan muoti verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Diesel Takki Yutakis jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Diesel Takki Yutakis

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up