up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Dior Essence 100ml

plus
Dior

Dior Essence 100ml

Tuotekuvaus Dior Essence 100ml

Erittäin naisellinen itämainen tuoksu, jolla on salaperäinen aistillisuus, joka on otettu geraniumin, kanan ja patchoulin muistiin. Houkutteleva ja kiehtova.

Tilaa nyt oma Dior Essence 100ml:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Dior Essence 100ml:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Dior Essence 100ml:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 105.49 $. Suuresta Naisten parfyymit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Dior Essence 100ml

Väri
Kirkas
Tilavuus
31 -100ml
hajusteen tyyppejä
Eau de Toilette (5-15%)

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up