up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Dior Miss Blooming Bouquet 50ml

plus
Dior

Dior Miss Blooming Bouquet 50ml

Tuotekuvaus Dior Miss Blooming Bouquet 50ml

Dior Miss Dior Kukkiva Bouquet Eau De Toilette 50 ml.Suunnitteletko Dior Miss Blooming Bouquet 50ml:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi dressinn:n, muotikaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 0 $, ainoastaan rajoitetun ajan! dressinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Dior-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla muoti tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Dior Miss Blooming Bouquet 50ml

Väri
Pinkki
Tilavuus
31 -100ml
hajusteen tyyppejä
Eau de Toilette (5-15%)

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up