up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dolce & gabbana Takki 740148

Dolce & gabbana Takki 740148

Dolce & gabbana Takki 740148

Dolce & gabbana Takki 740148

Dolce & gabbana Takki 740148

Dolce & gabbana Takki 740148

plus
Dolce & gabbana

Dolce & Gabbana Takki 740148

Tuotekuvaus Dolce & gabbana Takki 740148

Dolce & Gabbana miesten takki.
Jos haluat tietää lisää Dolce & gabbana Takki 740148:sta tai muista Dolce & gabbana-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa dressinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia muoti:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita muotituotteita Dolce & gabbana:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Dolce & gabbana Takki 740148

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Painonapillinen
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up