up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Hackett Anorakki 3In1

Hackett Anorakki 3In1

Hackett Anorakki 3In1

Hackett Anorakki 3In1

Hackett Anorakki 3In1

plus
Hackett

Hackett Anorakki 3In1

Tuotekuvaus Hackett Anorakki 3In1

Tyylikkyys, käytännöllisyys ja suorituskyky kohtaavat tässä 3 in 1 -parkissa, joka on paras ratkaisu kaikkiin ulkoseikkailuihin tai matkalla töihin.

Sisällä on tikattu takki, joka voidaan irrottaa ja käyttää erikseen.

Kolme vaihtoehtoa tekevät tästä täydellisen sesonkiajan.

Hupullinen pääntie.

Flanellivillaa.

Kierrätetty höyhenen korvaava eristys.

Kevyt lämpöeristyskerros.

Täysi vetoketju.
Hackett Anorakki 3In1:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt dressinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Hackett Anorakki 3In1:lla on Hackett:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Takit ja parkat kategorian Miesten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Hackett Anorakki 3In1

Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Beige
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up