up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hackett Takki 2 Pockets

Hackett Takki 2 Pockets

Hackett Takki 2 Pockets

Hackett Takki 2 Pockets

plus
Hackett

Hackett Takki 2 Pockets

Tuotekuvaus Hackett Takki 2 Pockets

Tämä kevyt takki tulee olemaan valinta kausiluonteiseen kerrostumiseen, joka on valmistettu kevyestä puuvillaisesta tencel-kankaasta äärimmäisen hengittävyyden takaamiseksi.

Rintatasku.

Kohokuvioitu nahkainen logomerkki.

Kuviollinen vuori.
Onko Hackett Takki 2 Pockets etsimäsi tuote? dressinn:sta löydät kaikenlaisia Takittuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Hackett on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet muotiverkkokaupasta.

Ominaisuudet Hackett Takki 2 Pockets

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Valkoinen
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up