up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hackett Takki Classic Puffer

Hackett Takki Classic Puffer

Hackett Takki Classic Puffer

Hackett Takki Classic Puffer

Hackett Takki Classic Puffer

plus
Hackett

Hackett Takki Classic Puffer

Tuotekuvaus Hackett Takki Classic Puffer

Olemme päivittäneet myydyimmän kaksivärisen siluetin puffer -takkimme luodaksemme täydellisen modernin transeasonal -kappaleen, jota voidaan käyttää ympäri vuoden.

100% kierrätetty untuva vaihtoehto.

Tonal napsahtaa.

Kiillotettu gunmetal -vetoketju, jossa nahkavetoketju.

Tonaalinen silikonimerkki vasemmalla hihalla.

Sävellys:

100% polyesteriä.
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään dressinn:ssa, omassa muotivarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Takittuotteita suoraan Hackett:lta. Kysy meiltä lisää muotituotteista, kuten Hackett Takki Classic Puffer, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Hackett Takki Classic Puffer

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Punainen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up