up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Helly hansen Takki Active Fall 2

Helly hansen Takki Active Fall 2

Helly hansen Takki Active Fall 2

Helly hansen Takki Active Fall 2

plus
Helly hansen

Helly Hansen Takki Active Fall 2

Tuotekuvaus Helly hansen Takki Active Fall 2

ACTIVE FALL 2 on uusi HELLY HANSENin parkatyyppinen takki , joka on älykkäästi suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen mukavuus ja suoja syksyn talvikaudella. Sen kaksikerroksinen rakenne, jossa Primaloft-eriste, tarjoaa sinulle suuren mukavuuden ja suurimman mahdollisen lämmön.

Se on tehty vahvoista ja kestävistä kankaista. Siinä on vetoketjullinen tasku, jossa on rintakehän sisäänrakennettu LIFE POCKET -teknologia, joka suojaa elektronisia laitteitasi.

Siinä on kaksi etutaskua, joissa on vedenpitävä suojaläppä. Siinä on säädettävä huppu, jossa on sisäänrakennetut nauhat, joissa on hihnat. Se on erittäin hengittävä, veden- ja tuulenpitävä. Life Pocket ™, kaksikerroksinen HELLY TECH® -suojaus, runsaasti taskua ja säädettävä huppu sisältävät Active Fall Parkan kaikki ominaisuudet, jotka pitävät sinut onnelliseksi tuulen syksyn päivinä. Helly Hansen -logo tarkoittaa lisättyä tyyliä tähän upeaan, uuteen parkaan.


Ominaisuudet:

2-kerroksinen HELLY TECH® -suojaus
Täysin teipattu
Primaloft, 100 g eristys
Elämätasku rinnassa
Säädettävä huppu
Hännän pudotus
Rannekengät lisäävät lämpöä ja mukavuutta
Löysä tasku sisällä
Kaksitasaiset käsitaskut ja piilotettu napsautussuljin
Erottuva Helly Hansen -logo


Tekniset tiedot:

Paino: 850 gOstamalla Helly hansen Takki Active Fall 2:n, voit olla varma muotivarusteidesi laadusta. Lisäksi, dressinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi muotikaupaksesi ja keskity Helly hansen-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. muoti asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Helly hansen Takki Active Fall 2

Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erittäin kuluttava

-

erinomainen palvelu, saavuin kolmessa päivässä ja kaikki oli täydellistä

Erittäin kaunis, ei kovin talvi

-

Kaunis tuote, väri kuin kuvassa, hyvin tumma, mikä on ristiriidassa HH: n kauniin kirjoituksen kanssa. Tietenkään se ei ole kovin raskas, se pitää tuulen ja sateen hyvin, mutta se ei kuumene paljon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up