up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Helly hansen Takki Active Stride

Helly hansen Takki Active Stride

Helly hansen Takki Active Stride

Helly hansen Takki Active Stride

Helly hansen Takki Active Stride

Helly hansen Takki Active Stride

plus
Helly hansen

Helly Hansen Takki Active Stride

Tuotekuvaus Helly hansen Takki Active Stride


Esittelemme uuden ACTIVE STRIDE -vaellustakin , joka on rakennettu kaksikerroksiseksi lisäsuojaksi. Sisältä se on vuorattu suojaavalla ja erittäin pehmeällä verkkokankaalla lisää mukavuutta.

Siinä on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen rintatasku. Sen huppu on mukavasti säädettävä suojanauhoilla, joissa on kumikoukut. Helly Tech -rakenteensa ansiosta se tarjoaa paremman vedenpitävyyden, suojaa tuulelta ja paremman hengittävyyden.

Siinä on erittäin mukavat joustavat hihansuut, joissa on hieno säätö. Jotta se eristyy paremmin kehon lämmöltä, se on täysin suljettu.
Kevyt, 100% vedenpitävä, kaupunkitakki:
Tässä takissa on täysin teipattu, kaksikerroksinen Helly Tech® -suojakangas, joka on täysin vedenpitävä ja hengittävä. Vuorattu suojaavalla ja pehmeällä verkolla. Ulkoiset ja sisäiset taskut, säädettävä huppu ja helma.

Kaksikerroksinen Helly Tech® -suojattu pohjasäätö Pakattavat konepellin taskut, joissa napinläppisuljenta Säädettävät mansetit Ilmanvaihto takana Täysin saumateipatut rakenteet vedenpitävälle tiivisteelleTunnetko jo kaikki Helly hansen Takki Active Stride:n ominaisuudet? dressinn:ssa, valikoimme muotituotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten vaatteettuotteita, tsekkaa koko Takit valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Helly hansen, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien muoti asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Helly hansen Takki Active Stride

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Sininen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up