up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kaporal Farkkutakki Blunt

Kaporal Farkkutakki Blunt

Kaporal Farkkutakki Blunt

Kaporal Farkkutakki Blunt

plus
Kaporal

Kaporal Farkkutakki Blunt

Tuotekuvaus Kaporal Farkkutakki Blunt

Klassinen leikattu farkkutakki.

Vakiomallinen, v-kaula, etupainike, napi- ja läppätaskut rinnassa, welt-sivutaskut.
Älä odota enää ostaaksesi Kaporal Farkkutakki Blunt reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, dressinn:sta löydät myös muita Takit tuotteita Miesten vaatteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Kaporal Farkkutakki Blunt ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Takit tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Kaporal Farkkutakki Blunt

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up