up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo

Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo

Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo

plus
Kaporal

Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo

Tuotekuvaus Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo

Lämpimänä pitämisen lisäksi ´´Bayo´´-takissa on myös sisäinen kosketuspuhelintasku. Sen moderni älykäs tyyli sopii täydellisesti farkkujen ja tennarien tai korkeiden kenkien kanssa talven sydämessä. Se sopii niin kaupungin elämään kuin retkiä vuorille. Lämmintä tyylistä luopumatta.- Normaali istuvuus- 100 % polyesterivuori ja pehmuste- Vetoketju- Vasemmassa käsivarressa - 3 vetoketjullista taskua- Ribbipohja ja hihansuut


Jos haluat ostaa Kaporal:n parhaita Miesten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! dressinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Kaporal:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista muotituotteistamme, kuten Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Kaporal Tikattu Takki Vuorilla Bayo

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up