up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Lisätarvikkeet muoti

Lasten Lisätarvikkeet muoti

Löydä laaja valikoima Lasten Lisätarvikkeet-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset muoti-laitteille osoitteessa dressinn. Nopea toimitus.

Esiteltävät tuotteet Lasten Lisätarvikkeet

n merkit Lasten Lisätarvikkeet

Mitkä lisäravinteet ovat parempia lapsille?

Pullot

Pullot ovat ohuen kaulan astia, joka koostuu läpäisemättömästä muovista eri muodoissa ja mitoissa nesteiden säästämiseksi ja kuljettamiseksi ja jonka pullotusaukon aukko voidaan lukita sisäisellä tulpalla, ulkopullon kannella, lopettamalla tai tehokkaalla "sisäisellä tiiviste "käyttämällä sulkemista.

Pipot, lakit ja hatut

Pipot, lakit ja hatut ovat kaikki pään peittoja. Pipo on herkkä, tiivis kansi tai hattu, joka on yleensä valmistettu fleecestä, polymeroidusta materiaalista tai turkista. Korkki on myös pään peite ja sitä käytetään yleensä suojaamaan päätä auringonvalolta. Hatut on tyypillisesti tarkoitettu lämpöä ja suojaa kylmältä säältä.

Käsineet, huivit

Käsineitä, huiveja käytetään suojaamaan kylmältä säältä. Käsine on vaate, joka sisältää käden. Käsineissä on yleensä erilliset suojukset tai aukot kullekin numerolle ja peukalolle. Huivi on kangaskappale, joka on kääritty kaulan tai pään ympärille lämmittämään.

Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat eräänlaisia suojalaseja, jotka on alun perin tarkoitettu estämään voimakasta auringonpaistetta ja voimakasta energiaa havaittavaa valoa vahingoittamasta tai epämiellyttävästä silmistä. Aurinkolasit suojaavat silmiäsi toimimalla seinänä, joka heijastaa UV säteitä. Aurinkolasit estävät näitä säteitä pääsemästä silmään ja suojaavat sinua mahdollisilta vammoilta tai näön menetykseltä. Se toimii myös muotina.

Sateenvarjot

Sateenvarjot ovat taitettavia kansia, joita pitävät puiset tai metalliset tangot, jotka yleensä kiinnitetään puu , metalli tai synteettiseen akseliin. Sateenvarjot ovat kompakteja, kädessä pidettäviä työkaluja, joita käytetään suojaamaan sateelta ja auringolta. Nykyaikaistettu sateenvarjo koostuu rengasmaisesta kankaasta tai muovisuojuksesta, joka on laajennettu liitettyjen tankojen päälle, jotka laajenevat keskiakselista.

Lompakot

Lompakot ovat pieni, jopa laatikko tai pussi, jota voidaan käyttää säilyttämään pieniä erityisiä asioita, kuten paperirahaa, luottokortteja ja henkilökortteja, asiakirjoja, kuvia, kauttakulkulippuja, yrityskortteja ja muita paperi tai kerroskortteja. Lompakot ovat upeita lisävarusteita, jotka voivat auttaa sinua määrittämään muodisi ja olemaan käsityksesi jäsen.

Lisätietoja lasten asusteiden muodista

Solmiot: Solmio on pitkä kangaskappale, jota käytetään koristekuvioihin kaulan lähellä.
Pyyhkeet: Pyyhkeet ovat vaatteita, joita käytetään kasvojen kuivaamiseen pesun jälkeen.
Kasvomaskit: Kasvoja käytetään peittämään suu, jotta ilmassa ei ole bakteereita.
Vyöt: Vyöt ovat nahkaa tai muuta materiaalia, joita käytetään vyötärön ympärillä vaatteiden ylläpitämiseksi tai tukemiseksi.

Voit ostaa lapsille tarvikkeita parhailta bändeiltä, kuten Adidas originals , Nike , Vans , Puma Select , New Era , Pepe Farkut , Napapijri

clouse menu Sulje