Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laukut ja matkalaukut

Laukut ja matkalaukut muoti

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut ja matkalaukut tuotteita henkilölle muoti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa dressinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut ja matkalaukut

n merkit Laukut ja matkalaukut

Matkalaukkujen tyypit

Kaikki rakastavat ja nauttivat matkustamisesta; Matkatavaroiden pakkaamisessa olemme kuitenkin usein hämmentyneitä siitä, mitä tehdä. Erilaiset laukut ja matkatavarat sopivat matkallesi eri tilanteisiin. Joitakin on helpompi kuljettaa kuin toisia tietyissä olosuhteissa. Puhutaan alla olevista erityyppisistä matkalaukkuista;

Reput
Ulkoharrastajat käyttävät yleisesti reppuja ja suosivat käsilaukkuja ja matkalaukkuja. Ne ovat kevyitä ja ihanteellisia raskaiden kuormien, ulkovarusteiden ja muiden tarvikkeiden kuljettamiseen rajoittamatta käsiäsi. Selässä kuljetettaessa voit nauttia vaelluksesta tai vaelluksesta erittäin mukavasti.

Laukut
Kun se tulee valita matkalaukut, on monia vaihtoehtoja, kuten matka totes, duffeli laukut, liikkuva matkatavarat, matka pakkauksissa, messenger pussit ja pyörillä pakkauksissa. Viimeaikaiset innovaatiot laukkujen valmistuksessa ovat saaneet yritykset tekemään mukavammista ja helpommista kantaa laukkuja. Duffle laukut, joissa on vahvat vetoketjut ja hihnat, ovat loistava valinta, koska ne tarjoavat helpomman siirrettävyyden.

Salkut ja kannettavien tietokoneiden kotelot
Matkustustarkoituksiin suosittelemme, että valitset kiinteäpyöräiset pystyasennossa olevat kovakuoriset salkut, joita olisi helpompi käsitellä lennolla. Kantolaukut sopivat erinomaisesti lentomatkoille. Lisäksi kannettavan tietokoneen kotelot ovat välttämättömiä, jos haluat suojata kannettavan tietokoneen ulkoisilta vaurioilta. Kannettavan tietokoneen kotelot on yleensä valmistettu korkealaatuisesta nailonista ja nahasta.

Kuntosalit
Kuntosalipusseja on laaja valikoima malleja, muotoja, värejä ja muotoja. Tärkeintä on kuitenkin sen toimivuus, ei muotoilu. Kuntosalien tulisi olla yksinkertaisempia, helppokäyttöisempiä ja nopeampia käyttää. voit yksinkertaisesti sulkea sen vetämällä naruilla, mikä tekee siitä ihanteellisen nopean pakkaamisen kun lähdet kuntosalille.

Lounas Laukut
Lounaspussit on suunniteltu pitämään ruoat tai juomat turvassa matkoilla. Voit säilyttää ruokaa, lihaa, vihanneksia, maitotuotteita ja hedelmiä lounaspusseissa. Markkinoilta on saatavana eristettyjä lounaspusseja, jotka voivat pitää ruoan kylmänä tai lämpimänä tiheän vaahtokerroksen ansiosta

Vaunut
Matkustuskokemus paranee aina, kun valitset mukavat ja helposti kuljetettavat laukut mukanasi. Vaunupussi on yksi mukavimmista pusseista, jota on helppo vetää ja vetää mihin tahansa suuntaan 360 asteen pyörien ansiosta. Vaunut ovat nykyään suosituin laukkujen valinta, koska ne tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta.

Lisätietoja matkalaukkuista ja laukkuista:
Levis , Levis , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , ja BOSS ovat tunnetuimpia matkalaukkujen ja tarvikkeiden valmistajia. He valmistavat laajan valikoiman eri malleja ja tyylejä kylpytuotteita, olkalaukkuja , matkalaukkuja, kannettavien tietokoneiden laukkuja ja matkakasseja, joita on saatavana useissa houkuttelevissa väreissä ja kuvioissa. Vyöpussit on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, mikä vähentää kulumista matkan aikana.