up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Le Coq Sportif

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lapset

Lapset

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

MIESTEN JALKINEET

MIESTEN JALKINEET

NAISTEN JALKINEET

NAISTEN JALKINEET

Lisävarusteet ja lisäosat

Lisävarusteet ja lisäosat

Osastot

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Le Coq Sportif )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Le coq sportif

Le Coq Sportif on tunnettu ranskalainen urheiluvaatemerkki, joka on edustanut eleganssia ja laatua urheiluvaatetuksessa alusta lähtien. Vuonna 1882 perustettu merkki alun perin Romilly-sur-Seine, Ranskassa Emile Camusetin toimesta, keskittyi aluksi laadukkaiden urheiluvaatteiden luomiseen eri lajeille. Le Coq Sportif nousi nopeasti suosioon urheilijoiden keskuudessa erinomaisen käsityötaidon ja innovatiivisten suunnittelujen ansiosta ja tuli symboloimaan ranskalaista urheiluperintöä. Vuosikymmenten aikana Le Coq Sportif vahvisti mainettaan pukemalla monia urheilujoukkueita, urheilijoita ja tapahtumia. Merkin ikoninen kukko-logo, joka symboloi ranskalaista ylpeyttä ja voiton essentiaalia, tuli synonyymiksi heidän sitoutumiselleen huippuluokan urheiluvaatetuksen tuottamiseen.
Le Coq Sportif pyrkii jatkuvasti yhdistämään tyylin, toiminnallisuuden ja perinteen, tarjoten sekä ammattilaisurheilijoille että muotitietoisille harrastajille. Le Coq Sportif on onnistunut vakiinnuttamaan itsensä urheiluvaatteiden pioneereina, yhdistäen harmonisesti perinteen, eleganssin ja innovaation. Ikonisen kukko-logonsa ja laadun sitoumuksensa ansiosta merkki jatkaa innoittamista urheilijoita ja muoti-ihmisiä ympäri maailmaa tarjoten laajan vaatemalliston, joka heijastaa sekä tyyliä että toiminnallisuutta.

Le Coq Sportif tarjoaa ajattoman eleganssin urheiluvaatetuksessa

Le Coq Sportifin vaatetus heijastaa ajatonta eleganssia, joka yhdistää muodin ja toiminnallisuuden sulavasti. Valmistettu laadukkaista materiaaleista, vaatemallisto sisältää juoksuasuja, takkeja, collegetakkeja ja t-paitoja. Jokainen vaate osoittaa huolellista huomiota yksityiskohtiin ja merkin erottuvaan kukko-logoon, joka edustaa aitoutta ja intohimoa urheiluun. Le Coq Sportifin t-paidat ovat perusvaatekaapin ehdoton jokapäiväinen tarvike urheilufanille ja arkikäyttäjille. Pehmeistä hengittävistä kankaista valmistetut paidat esittelevät klassisia suunnitteluja ja hienovaraisia urheilullisia yksityiskohtia, mikä tekee niistä täydellisiä jokapäiväiseen mukavuuteen ja aktiivisiin harrastuksiin. Le Coq Sportifin takit yhdistävät käytännöllisyyden ranskalaiseen eleganssiin. Olipa kyseessä tuulitakki, juoksu-takki tai bomber-takki, nämä takit on suunniteltu tarjoamaan lämpöä, suojaa ja tyyliä urheilutoiminnoissa tai kaupunki-seikkailuissa. Le Coq Sportifin collegetakit heijastavat rentoa, mutta hienostunutta vaikutelmaa. Pehmeän sisustuksen ja rentoon istuvuuden ansiosta nämä collegetakit ovat täydellisiä sekä ennen että jälkeen harjoituksen mukavuutta ja arkikäyttöä kylminä päivinä. Le Coq Sportifin juoksuasut ovat todellinen heijastus merkin urheiluperinnöstä. Suunniteltu korostamaan liikkuvuutta ja suorituskykyä, nämä juoksuasut palvelevat sekä ammattilaisurheilijoita että liikuntaharrastajia varmistaakseen, että he näyttävät ja tuntuvat parhaalta harjoitushetkillä.
Le Coq Sportifin kenkämallisto sulauttaa sulavasti urheiluvaatetusteknologian ja ranskalaisen hienostuneisuuden yhteen. Le Coq Sportifin lenkkarit ylpeilevät innovatiivisella iskunvaimennuksella, tuella ja pidolla, mikä tekee niistä täydellisiä eri urheilulajeille ja arkikäyttöön. Jokainen pari Le Coq Sportifin kenkiä on epäilemättä valmistettu tarkasti ja esteettisesti, esittelemällä merkin sitoumuksen ajattomien kenkien luomiseen. Nämä kengät voivat lopulta parantaa jokaisen ulkonäköä ja suoritusta uudelle tasolle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje