up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Levi´s ® Takki Bay Street

Levi´s ® Takki Bay Street

Levi´s ® Takki Bay Street

Levi´s ® Takki Bay Street

Levi´s ® Takki Bay Street

plus
Levi´s ®

Levi´s® Takki Bay Street

Tuotekuvaus Levi´s ® Takki Bay Street

Levi's Bay Street Jacket on urheilulliset ja mukavat housut , jotka on suunniteltu kaikille, jotka nauttivat jokapäiväisistä työmatkoista tai kesämatkoista kaupunkikaupungissa. Tämä monipuolinen housu tarjoaa täydellisen joustavuuden ja teknisen ulkoiluominaisuuden kaikkina vuodenaikoina.

Valmistettu 100% puuvillasta, joka on erittäin kevyt, hengittävä ja kestävä . Näiden housujen luonnolliset kuidut tarjoavat maksimaalisen venytyksen kehon liikkeille ollessasi liikkeellä. Kaareva haara ja nivelletyt polvet tarjoavat maksimaalisen ergonomisen vapauden . Suoraan istuvat housut on suunniteltu jokapäiväiseen seikkailuun ja kaupunkimaisemiin. Taskuissa on riittävästi säilytystilaa pienille tavaroille. Edessä oleva vetoketju- ja nappikiinnitys helpottaa käyttöä ja säätämistä .

Levi's Bay Street Jacket on epäilemättä ihanteellinen housut urbaaniin elämäntapaan, vapaa -ajan asuun ja jokapäiväisiin matkoihin. ¡Joten osta se ajattelematta!

Ajaton pommitakki.

Uudistettu erehtymättömän Levi® -objektiivin kautta.

Tämä uusi suosikki.

Siinä on klassinen siluetti, jonka tunnet ja rakastat.

Kestävä denim ja vintage -inspiroitu tekoturkis kaulus.

Aina tyylikäs pommitakki Levin tyyliin.

Valmistettu 100% puuvillasta.

Sisältää tekoturkis kauluksen vintage -tyyliin.

Sovita:

Rento istuvuus.

Sävellys:

100% puuvillaa.

Joustamaton denim.

Edessä vetoketju.

Pitkät hihat.

Welt käsitaskut.

Tuodut materiaalit.
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Levi´s ® Takki Bay Street:n! dressinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Levi´s ®:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi muotiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista muotiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Levi´s ® Takki Bay Street kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Levi´s ® Takki Bay Street

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up