up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levi´s ® Takki Brisbane Chore

plus
Levi´s ®

Levi´s® Takki Brisbane Chore

Tuotekuvaus Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Levin Brisbane Chore Jacket on lämmin takki, joka on täydellinen rento päivä kylmällä säällä. Tämä takki tarjoaa optimaalisen toimivuuden ja maksimaalisen mukavuuden talviolosuhteissa.

Valmistettu 100% puuvillasta, joka on hengittävä, kestävä, kevyt ja tarjoaa äärimmäistä lämpöä ja mukavuutta . Lisäksi tämä kangas kuivuu nopeasti ja tarjoaa erinomaisen lämmönpidätyksen ja säätelee kehon lämpötilaa pitäen sinut mukavana ja lämpimänä koko päivän. Nappitaskut sopivat täydellisesti pienille välttämättömille tavaroillesi. Kaarevat kainalot tarjoavat maksimaalisen ergonomisen vapauden koko päivän ajan ja esteettisesti asetetut linjat ovat virtaviivaisia ja puhtaita, mikä antaa täydellisen istuvuuden. Vakiokauluksessa on nappilukolla varustettu etutasku, joka on välttämätön aktiiviselle kaupunkielämälle. Pidempi leikkaus sopii täydellisesti kehoosi ja antaa sinulle urheilullisen ilmeen .

Epäilemättä Levin Brisbane Chore Jacket on ihanteellinen takki kaikille, koska se sopii kaikkiin vaihteleviin sääolosuhteisiin ja on ihanteellinen talvivaatteita .

Kestävä askareiden siluetti.

Monipuolinen tyyli ja juuri oikea paino.

Brisbane Chore Coat on täydellinen kerros mikroilmastoihin… Jos tiedät, tiedät.

Monipuolinen takki, jonka voit pukea ylös tai alasKlassisten työvaatteiden innoittamana.

Sovita:

Rento istuvuus.

Sävellys:

100% puuvillaa.

Twill.

Piste kaulus.

Napin etulevy.

Pitkät hihat.

Kallistetut kaksitaskuiset käsitaskut.

Lapio rintatasku.

Tuodut materiaalit.
Levi´s ® Takki Brisbane Chore:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa muoti kaupassa, saat Levi´s ® Takki Brisbane Chore:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 48.49 €. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Levi´s ® Takki Brisbane Chore

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up