up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

plus
Levi´s ®

Levi´s® Takki Fillmore 2.0

Tuotekuvaus Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

Timberland Fillmore 2.0 Coat on ihanteellinen lämmin ja mukava takki, joka on suunniteltu kaikille kylmästä säästä nauttiville. Tämä monipuolinen takki tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden ja lämpötehon kylmällä ja vaihtelevalla säällä.

Valmistettu 100% polyesterin yhdistelmästä, joka tarjoaa iholle mukavuutta ja maksimaalisen liikkuvuuden, kun hyppäät korkeimpia lohkareita tai kiipeät korkeimpia vuoria. Lisäksi säädettävä huppu eristää tuulen tai lumen pitäen sinut lämpimänä ja suojattuna koko päivän. Vetoketjullisissa taskuissa on riittävästi säilytystilaa päivittäisille välttämättömille tavaroillesi. Ergonomisesti suunnitellut hihat takaavat maksimaaliset kehon liikkeet ilman epämukavuutta.

Epäilemättä Timberland Fillmore 2.0 Coat on ihanteellinen takki matkoillesi, koska se on helppo kuljettaa ja kestää. ¡Joten osta se ajattelematta!

Olitpa sitten päivittäisessä työmatkalla tai osumassa rinteille.

Tämä erittäin toimiva puffer -takki on peitetty.

Katuvaatteiden inspiroima tyyli ja utilitarismi.

Ominaisuudet.

Se on välttämätöntä huonolle säälle.

Ja paras osa? Siinä on irrotettava huppu.

Joten voit jättää sen kotiin, kun sitä ei tarvita.

Osa puffer.

Osa parkaa.

Eristetty Responsible Down Standard alas.

Sisältää vettähylkivän ulkopinnan.

Loppusilauksena ikoninen Levi´s® -urheiluvaatelogo rinnassa.

Sovita:

Vakiovarustus.

Sävellys:

100% polyesteriä.

Ripstop.

Vetoketju edessä.

Vaihda kiristysnauha helmassa.

Kaksinkertaiset käsitaskut.

Kätevä rintatasku.

Tuodut materiaalit.
Levi´s ® Takki Fillmore 2.0:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, muoti verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Levi´s ® Takki Fillmore 2.0. Takit ja parkat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Levi´s ® Takki Fillmore 2.0

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Ominaisuudet
Tuulenpitävä
Lämpökerrasto
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up