up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Levi´s ® Takki Fillmore

Levi´s ® Takki Fillmore

Levi´s ® Takki Fillmore

plus
Levi´s ®

Levi´s® Takki Fillmore

Tuotekuvaus Levi´s ® Takki Fillmore

Timberland Fillmore Jacket on ihanteellinen lämmin ja mukava takki, joka on suunniteltu kaikille, jotka nauttivat kylmästä säästä. Tämä monipuolinen takki tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden ja lämpösuorituskyvyn kylmällä ja vaihtelevalla säällä.

Valmistettu 100% polyesterin yhdistelmästä, joka tarjoaa ihomukavuuden ja maksimaalisen liikkuvuuden vieressä, kun hyppäät korkeimpia lohkareita tai kiipeät korkeimmille vuorille. Myös säädettävä huppu sulkee tuulen tai lumen pitämällä sinut lämpimänä ja suojattuna koko päivän. Vetoketjullisissa taskuissa on riittävästi säilytystilaa päivittäisiin välttämättömiin tavaroihisi. Ergonomisesti suunnitellut hihat takaavat kehon maksimaaliset liikkeet ilman epämukavuutta.

Timberland Fillmore Jacket on epäilemättä ihanteellinen takki matkoillesi, koska se on helppo kuljettaa ja kestävä. ¡Joten, osta se ajattelematta!

Rohkea, kuplatakki, joka tekee loistavasta kerroskappaleesta.

Täydellinen vettä hylkivällä aineella.

Rinnassa Levi´s®-urheiluvaatteiden logo.

Ominaisuudet:

Ei venytys.

Normaali istuvuus.

Sävellys:

100% polyesteriä.
Jos olet kiinnostunut Levi´s ®:n Takki Fillmore tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Levi´s ®-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Levi´s ® suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia muoti tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Levi´s ® Takki Fillmore jo tänään!

Ominaisuudet Levi´s ® Takki Fillmore

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Koko

-

Pukeudu hieman normaalin yläpuolelle. Erittäin hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up