up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina

Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina

Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina

plus
Levi´s ®

Levi´s® Tuulitakki Takki Marina

Tuotekuvaus Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina

Hauska ja tyylikäs, värillinen tuulitakki.
Levi´s serif -logo rinnassa.
Sivusäätimet helman molemmin puolin.
Ominaisuudet:
Ei venytys.
Normaali istuvuus.
Sävellys:
100% polyamidi.


Ostaessasi Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina-tuotteeseesi, jonka olet ostanut dressinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, muoti-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Levi´s ®:n kokoelmaan ja täydentää muoti varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Levi´s ® Tuulitakki Takki Marina

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Määrittelemätön
Väri
Keltainen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up