Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Levi´s ®

Levi´s ®
Noin Levi´s ®
Levi´s on hyvin tunnettu amerikkalainen brändi ja suosittu muotiteollisuudessa. Se perustettiin toukokuussa 1853, ja siitä lähtien se on tullut laadun ja luottamuksen nimeksi. Levi´s on tunnettu farkkujen valmistajana, ja sen siniset farkut ovat nyt tämän yrityksen tavaramerkki. Brändi tarjoaa lähes kaikentyyppisiä arkivaatteita ja virallisia vaatteita, mukaan lukien paljon enemmän kuin farkut, kuten asusteet, kengät ja muut asusteet. Voit ostaa parhaat Levi´sin tuotteet Dressinnista. Levi´s on saanut asiakkaiden parhaat arvostelut yli 130 vuoden ajan tarjoamalla uuden ja jatkuvasti innovatiivisen tyylien ja suunnittelujen valikoiman. Levi´sin päämaja sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. Levi Straussin perustaja teki brändistä suurimman novelty-tuotteiden valmistajan, koska hän halusi valmistaa vaatteita, jotka täyttävät ihmisten tarpeet. Siksi hän yhdisti kestävän farkun kuparipultteihin hyviä vahvistuksia, tunnettuina The Blue jeans -farkuina tänään. Nyt brändillä on maine ja se on ansainnut nimensä maailmanlaajuisesti tarjoten parhaita tuotteita, jotta voit piristää ulkoasua. Levi´sillä on kaikkea jokaiseen tilaisuuteen

Hyvät vaatteet voivat antaa sinulle itseluottamusta ja saada sinut erottumaan joukosta. Levi´sillä on täydellinen valikoima antamaan sinulle tuon itseluottamuksen. Levi´s-farkut pidetään parhaimpana jokaiseen tilaisuuteen, oli kyse sitten rentoista tapahtumista tai virallisesta kokouksesta. Valikoimasta löytyy laaja valikoima Levi´s-farkkuja miehille, joista voit löytää parhaiten sopivan sinulle joka kerta. Voit myös tutustua Levi´s-farkkujen naisille uusimpaan valikoimaan, joka on saatavana monissa malleissa, kuten skinny, lahkeellinen, saapikkamalli, suora ja monet muut, joissa on eri kokovaihtoehtoja.
Brändi tarjoaa paljon muutakin kuin vain farkut. Levi´s-shortsit voivat myös tehdä sinusta tyylikkään yhdistämällä perinteisen ja alkuperäisen Levi´sin modernien elementtien kanssa. Jokainen osa tarjoaa sinulle tarpeeksi mukavuutta sen kevyen 100%: n puuvillamateriaalin ansiosta. Brändi tunnetaan Levi´sin takkien valmistajana, jotka ovat laadukkaita ja kestäviä. Nämä takit ovat supertrendikkäitä ja tyylikkäitä ja voivat kääntää kaikkien katseet sinuun. Löydä ikonisin takki parantaaksesi tyyliäsi ilman, että joudut tinkiä mukavuudesta.
Lisäksi brändi tarjoaa valikoiman Levi´sin tuotteita, joilla voit täydentää ulkoasua ylhäältä alas. Nämä kengät ovat ostamisen arvoisia klassisten muotoilujen ja pehmustetun pohjan ansiosta, joka tarjoaa jalalle maksimaalisen mukavuuden ja rentoutumisen. Suurin kenkävalikoima tarjoaa kaiken, mitä kukaan voi toivoa, jotta voit täydentää vaatekaappiasi lisätyylillä.