up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Levi´s ®

Naisten t-paidat

Naisten t-paidat

Naisten housut

Naisten housut

jalkineet

jalkineet

Miesten t-paidat

Miesten t-paidat

Miesten housut

Miesten housut

Levi's® Plus

Levi's® Plus

Osastot

Lasten Kengät

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Lisätarvikkeet

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Lisätarvikkeet

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Levi´s ® )

Levi´s ®

Levi Strauss & Co. on muotialan johtava nimi. Se on amerikkalainen vaatealan yritys, joka tunnetaan farkkutuotemerkkistään kaikkialla maailmassa. Levi´s- yritys perustettiin toukokuussa 1853. Yritys on perustamisestaan lähtien valmistanut farkkuhousuja, jotka ovat saavuttaneet suosiota markkinoilla kaikkiin juhla- ja vapaa-ajan asuihin. Yli 130 vuoden kokemuksella alalta brändi on saavuttanut korkeimman sijoituksen asiakkaidensa joukossa tarjoamalla jatkuvasti uusia malleja, leikkauksia ja tyylejä vaatteiden ja asusteiden valikoimassa. Tutustu uusimpaan farkku- ja asustevalikoimaamme myymälöissä.


Ensiluokkaiset Levi´s 501, s512 ja s311 housumallit eivät koskaan mene pois muodista, niiden muotoilu tekee niistä ainutlaatuisia. Levi´s shortsit ovat myös ikoni käytettäväksi lämpimällä säällä. Voit yhdistää ne Levi´s-paidan kanssa sekä miehille että naisille. Valitse myös laajasta valikoimasta lenkkarit, joita Levi´s tarjoaa yksivärisinä tai useilla printeillä. Voit myös lisätä tarvikkeita, kuten hattuja, vöitä, laukkuja kuljettaaksesi kaiken tarvitsemasi ja ollaksesi aina ajan tasalla.

clouse menu Sulje