up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Vaatteet

Housut - Housujen tyyppi: Farkku

()
load

Kuinka valita housut miehille

Housut ovat tärkeä osa miesten vaatekaappia. Oikeiden housujen löytäminen voi olla hankalaa, mutta muutamia tärkeitä kohtia ajatellen voit tehdä paremman valinnan. Katso alla muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat housut;

Housujen tyylit
Markkinoilla on saatavana erilaisia housujen leikkauksia; siksi sinun pitäisi tietää sinulle sopivat leikkaukset. Esimerkiksi suorat jalat, hoikka jalat ja erittäin laiha ovat miesten housujen päätyypit. Rentoa päivittäistä käyttöä varten valitse suorat housut. Levis , Superdry , Adidas originals s ja Gstar tarjoavat parhaan valikoiman miesten Nike housuja.

Hanki oikea istuvuus
Oikean koon ja istuvuuden löytäminen on välttämätöntä minkä tahansa housutyylin valinnalle kehon tyypistä riippumatta. Liian tiukat housut paljastavat asiat, jotka tyypillisesti haluat piilottaa, kun taas pussukkaat housut lisäävät karkeuttasi. Saadaksesi oikean koon, määritä asettamalla kaksi sormea vyötärönauhan sisään, jotta istuvuus on mukava.

Hanki oikea pituus
Pääsääntöisesti housut eivät saa koskea maahan. Varmista, että valitsemasi housut eivät peitä koko kenkiä tai lenkkaria, koska ne antavat kauhean ilmeen. Liian pitkät mustat housut ovat myös epämukavia kävellä sisään. Leveiden lahkeiden housujen alaosan on istuttava puoli tuumaa kengän reunojen alapuolella.

Hanki oikea vyötärö
Vyötärö on tärkeä osa ruudullisia housuja. Sinun tulisi mitata vyötärösi oikein saadaksesi oikean koon. Vyötärön koko määrittää housusi numeron.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje