up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Vaatteet

Takit ja Parkat - Ominaisuudet: Venyvä

()
load

Kuinka monta takkia mies todella tarvitsee?

Luultavasti vaatekaapissasi on erilaisia tyylejä. On välttämätöntä, että sinulla on useita vaihtoehtoja käytettäväksi tilaisuuden ja sääolosuhteiden mukaan. Katso alla joitakin miesten takkeja ja takkeja, jotka jokaisella miehellä pitäisi olla;

Päällystakki
Päällystakki, kuten nimestä voi päätellä, on tarkoitettu käytettäväksi minkä tahansa muun vaatteen päällä. Päällystakit ovat talvikatkosta ja yleensä tyylikkäästi polven alapuolella. Nämä pitkät takit ovat lämpimiä raskaan rakenteensa ansiosta.

Perinteinen takki
Perinteiset takit ovat kevyempiä ja lyhyempiä kuin päällystakit. Se on pohjimmiltaan pohja, josta kaikki muut päällystysvaihtoehdot on kehitetty. Ne voidaan pukea mihin tahansa mekkoon ja ne sopivat kaikkina vuodenaikoina. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones ovat suosituimpia miesten farkkutakkien ja takkien valmistajia.

Duffelitakki
Nämä takit on valmistettu paksusta, muhkeasta ja lämpimästä villamateriaalista. Duffle takit tunnistetaan niiden köysikiinnityksistä, hupuista ja puisista vipuista. Nämä takit ovat ehdoton helmi kaikissa turkkityyleissä ja ne on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta villasta.

Trenssi
Trenssitakit ovat ihanteellisia äärimmäisen kylmissä sääolosuhteissa, koska ne on valmistettu kestävästä vedenpitävästä materiaalista, muotoilusta, leveistä rintamerkkeistä, vyötäröhihnoista ja kaksirivisistä kiinnikkeistä, joissa on napit. Tämä takki on loistava valinta, jos et halua käyttää sadesuojaa.

Tuulenpitävä takki
Tuulenpitävät takit ovat vaihtoehto puffer takkeille ohuemman rakenteensa ja helposti pakattavien ominaisuuksiensa ansiosta. Ulkoilusta kiinnostuneille ja aktiivisille ihmisille tämä takki on paras valinta.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje