up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Kengät muoti

Naisten Kengät muoti

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Kengät tuotteita henkilölle muoti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa dressinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Kengät

n merkit Naisten Kengät

Vinkkejä oikeanlaisten kenkien valitsemiseen joka tilanteeseen

Venekengät ovat yleensä kangasta tai nahkaa, joiden pohjat on kumia. Venekengät on tarkoitettu kesäkäyttöön. Pohjiin on jaettu sivureunus, joka antaa pidon liukkaalla kannella; nahkakoostumus öljyn käytön lisäksi on tarkoitettu kestämään vettä; ja on erittäin kestävä.

Saappaat ja saappaat

Saappaat ja saappaat ovat jalkineita, jotka peittävät koko jalan ja ulottuvat nilkkaan tai jopa polveen asti. Nykyään on olemassa monia tyylejä saappaita ja saappaita, jotka ovat avokärkisiä tai suljettuja, ja monia muita muodeja, joissakin saappaissa ja saappaissa on jopa tasapohjaisia tai joissakin korkokenkiä.

Naisten sandaalit

Sandaalit ovat rento jalkineet, joiden pohja on kiinnitetty käyttäjän jalkaan olkapään yli ja nilkan läpi kulkevilla nauhoilla. Sandaaleissa voi olla myös kantapää. Voit ostaa sandaaleja Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Kengät naisille

Kenkä on jalkineita, jotka on suunniteltu suojaamaan ja tukemaan yksittäistä jalkaa. Kenkiä käytetään myös muodin ja tyylin osana. Kengän malli on muuttunut suuressa määrin kulttuurista toiseen, ja ominaisuuksia on aiemmin sidottu esiintymään.

Naisten tossut

Tohvelit ovat erilaisia sisäjalkineita, jotka liukuvat vaivattomasti jalkaan ja pois. Jos on erittäin kylmä, käytä siinä tilanteessa tossuja. Tossut ovat mukavat, ja ne ovat usein myös kuumia.

Tennarit naisille

Kiinteitä tai rentoja kumipohjaisia jalkineita kutsutaan tennareiksi. Tennarit on rakennettu harjoitteluun ja peleihin, mutta ne ovat myös hyvin tuttuja arkikenkiä, koska ne ovat niin käteviä. Tennarit ovat kuuluisia äänettömistä kumipohjistaan, jotka sopivat ihanteellisesti hiipimiseen. Voit ostaa lenkkarit Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Lisää naisten kengistä

Kenkien tarvikkeet: Naisten kenkien lisävarusteita ovat nauhat, puristimet ja pohjalliset.
Puukengät: Puukengät ovat eräänlaisia jalkineita, joita käyttävät ihmiset, jotka työskentelevät pitkiä päiviä jaloillaan.
Espadrillit: Espadrillit ovat epämuodollisia, köysipohjaisia, sileitä kankaasta valmistettuja kenkiä ja joustavat pohjat.
Varvastossut: Varvastossut ovat eräänlainen sandaali, jota käytetään yleensä eräänlaisena rentona asuna.
Balettipumput: Balettipumput ovat naisten kenkiä, joissa on erittäin ohut korko tai ei lainkaan kantapää. Samat kuin naisten balettikengät.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje