up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

North sails Anorakki Varberg

North sails Anorakki Varberg

North sails Anorakki Varberg

North sails Anorakki Varberg

North sails Anorakki Varberg

North sails Anorakki Varberg

plus
North sails

North Sails Anorakki Varberg

Tuotekuvaus North sails Anorakki Varberg

Kierrätetty softshell-parka, jossa kiristysnyörillinen huppu, vetoketjulliset rinta- ja sivutaskut sekä säädettävät hihansuut. Piilotettu kiinnitys ja North Sails -logo hihassa.


Ominaisuudet:

- Normaali istuvuus
- Huppu, vetoketjutaskut ja kaksisuuntainen vetoketjukiinnitys, joka on piilotettu painonappikiinnityksenä, varmistavat täyden toimivuuden
- Kierrätetty softshell-kangas vettä hylkivällä pinnoitteella
- Säädettävät hihansuut luovat tiukan istuvuuden
- Vetoketjullinen etutasku lisää graafista ja käytännöllistä ilmettä
- Pehmustettu kierrätetyistä muovipulloista saadulla tehokkaalla Repreve-kuidulla. Perinteisiin kuituihin verrattuna Repreven tuotanto tuottaa vähemmän kasvihuonekaasuja ja säästää vettä ja energiaa.
- Kierrätetty nylonvuori heijastavalla painatuksella
- North Sails -merkki hihassa


Tekniset tiedot:

Materiaalit:
-92% polyesteriä
- 8% elastaania


Tekniikka:

Luomupuuvilla:
- Luomupuuvillalla tarkoitetaan luonnollisesti viljeltyä puuvillaa ilman synteettisiä maatalouskemikaaleja. Luomuviljelyssä ei vain vältetään torjunta-aineita ja siten niihin liittyviä vaikutuksia, vaan se myös käyttää vettä tehokkaasti, palauttaa ja ylläpitää maaperän terveyttä sekä edistää maanviljelijöiden korkeita sosiaalisia ja työstandardeja. Käytämme North Sailsissa vain sertifioiduista lähteistä peräisin olevaa luomupuuvillaa edistääksemme ympäristönsuojelua.

Hengittävä:
- Hengittävät vaatteet ovat ilmaa läpäiseviä. Tämä hyöty on hyödyllisin fyysisen toiminnan aikana, kun kehon lämpö lisääntyy vaatteen sisällä. Kankaan hengittävyys mahdollistaa kosteushöyryn siirron (MVT) tai lämpimän, kostean ilman vaatteen sisällä kulkemisen vaatteen läpi ulos. Tämä auttaa hallitsemaan ilmastoa vaatteen sisällä ja lisää mukavuutta.

Vedenkestävä:
- Vaatteet, jotka on tarkoitettu suojaamaan käyttäjää ankarimmilta olosuhteilta: vedenpitävät kankaat, saumat, vetoketjut, taskut ja sulkimet, jotka on suunniteltu estämään veden pääsy vaatteeseen ja suojaamaan käyttäjää sääolosuhteilta. Turvalliset hihansuut, myrskyläpät päällä
Vetoketjut, suojatut taskut ja säädettävät huput tarjoavat lisäsuojaa vedenpitävyydestä.

Tuulenpitävä:
- Vaate on valmistettu materiaalista, joka ei läpäise tuulta ja auttaa estämään lämpöhäviötä ylläpitämällä kehon lämpöä vaatteen sisällä.

Kierrätetty:
- Kierrätys tarkoittaa materiaalia tai tuotetta, joka on käsitelty erityisellä prosessilla, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen. North Sailsilla olemme tietoisia muotiteollisuuden riippuvuudesta uusiutumattomista ja rajallisista luonnonvaroista. Näiden lähtökohtien perusteella yritämme
Korvaamme mahdollisuuksien mukaan neitseellisiä materiaaleja kierrätetyillä materiaaleilla käyttämällä jo olemassa olevia tuotteita kierrätysajattelun mukaisesti.


Hoito:

- Ei saa valkaista
- Maksimi pesulämpötila 40 C° - Mieto prosessi
- Rumpukuivaus mahdollista - Matalissa lämpötiloissa poistoilman lämpötila max 60C°
- Silitys pohjalevyn enimmäislämpötilassa 110 C°, höyrysilitys voi aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja
- Ammattimainen kuivapesu tetrakloorietyleenissä ja kaikissa symbolissa F luetelluissa liuottimissa - Mieto prosessi
- Pese sisältä ja ulkoa
- Pese erikseen
- Silitys kääntöpuolella
Rakastatko muoti:a? Hanki oma North sails Anorakki Varberg ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista North sails:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman muoti mallit, useimmat Takit ja parkat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet North sails Anorakki Varberg

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Ominaisuudet
Tuulenpitävä
Lämpökerrasto
Venyvä
Vesitiivis
Heijastavat yksityiskohdat
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

North sails Anorakki Varberg

Ihana pala

-

Tämä takki on todella mukava ja mukava. Istuu hyvin ja pitää lämpimänä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up