up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

North sails Takki North Tech Sailor

North sails Takki North Tech Sailor

North sails Takki North Tech Sailor

North sails Takki North Tech Sailor

North sails Takki North Tech Sailor

North sails Takki North Tech Sailor

plus
North sails

North Sails Takki North Tech Sailor

Tuotekuvaus North sails Takki North Tech Sailor

Kolmikerroksisesta kierrätetystä teknisestä kankaasta valmistettu North Tech Sailor -takki, jossa on pakattava huppu, vedenpitävät vetoketjut ja säädettävät hihansuut. North Tech Sailor -takki ilmentää North Sailin perintöä erottuvalla nykyaikaisella muotoilulla, joka taatusti päivittää miesten talvimuokkaukset. Se on valmistettu kokonaan kierrätetyistä ja vettä hylkivistä kankaista, ja siinä on pakattava huppu: täydellinen odottamattomiin suihkuihin. Vedenpitävät vetoketjut taskuissa ja suljin lisäävät lisäsuojaa.


Ominaisuudet:

- Normaali istuvuus
- Pakattu huppu, taskut ja vedenpitävä vetoketju takaavat täyden toimivuuden
- Valmistettu vettähylkivästä kolmikerroksisesta kierrätyskankaasta
- Pehmustettu ja vuorattu kierrätetyillä materiaaleilla
- Säädettävät hihansuut takaavat tiukan istuvuuden
- Vetoketjullinen etutasku lisää graafista ja käytännöllistä ilmettä
- North Sails -merkki hihassa


Tekniset tiedot:

Materiaalit:
- 45% polyamidia
- 40 % polyesteriä
- 15% elastaania


Tekniikka:

Kierrätetty:
- Kierrätys tarkoittaa materiaalia tai tuotetta, joka on käsitelty erityisellä prosessilla, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen. Olemme North Sailsilla tietoisia muotiteollisuuden riippuvuudesta uusiutumattomista ja rajallisista resursseista. Näihin lähtökohtiin perustuen pyrimme mahdollisuuksien mukaan korvaamaan neitseellisiä materiaaleja kierrätetyillä materiaaleilla käyttämällä jo olemassa olevia tuotteita kierrätysajattelun mukaisesti.

Hengittävä:
- Hengittävät vaatteet ovat ilmaa läpäiseviä. Tämä hyöty on hyödyllisin fyysisen toiminnan aikana, kun kehon lämpö lisääntyy vaatteen sisällä. Kankaan hengittävyys mahdollistaa kosteushöyryn siirron (MVT) tai lämpimän, kostean ilman vaatteen sisällä kulkemisen vaatteen läpi ulos. Tämä auttaa hallitsemaan ilmastoa vaatteen sisällä ja lisää mukavuutta.

Vedenkestävä:
- Vaatteet, jotka on tarkoitettu suojaamaan käyttäjää ankarimmilta olosuhteilta: vedenpitävät kankaat, saumat, vetoketjut, taskut ja sulkimet, jotka on suunniteltu estämään veden pääsy vaatteeseen ja suojaamaan käyttäjää sääolosuhteilta. Turvalliset hihansuut, myrskyläpät vetoketjujen päällä. suojatut taskut ja säädettävät huput tarjoavat lisäsuojaa vedenpitävyydestä.

Tuulenpitävä:
- Vaate on valmistettu materiaalista, joka ei läpäise tuulta ja auttaa estämään lämpöhäviötä ylläpitämällä kehon lämpöä vaatteen sisällä


Hoito:

- Ei saa valkaista
- Maksimi pesulämpötila 30 C° - Normaali prosessi
- Ei rumpukuivausta
- Älä silitä
- Älä kuivapuhdistaNorth sails Takki North Tech Sailor on paras tuote muotitavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Takittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset dressinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman North sails-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet North sails Takki North Tech Sailor

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Merenkulku

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

North sails Takki North Tech Sailor

Top takki

-

Takki on erittäin kaunis ja siinä on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin, tuulenpitävät saumat ja vetoketju, monia henkilökohtaisia sisätaskuja matkapuhelimille ja kangas vedenpitävästä, mutta hengittävästä materiaalista, erittäin tyylikäs kosketukseen. Erittäin tyytyväinen ostokseen! Vakava ja ammattimainen sivusto.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up