up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Orient watches Kello RA-AA0005B19B

plus
Orient watches

Orient Watches Kello RA-AA0005B19B

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Orient watches Kello RA-AA0005B19B

22 jalokiviä F6922 Automaattinen analoginen päivä ja päivämäärä.

Kuminauha, päällystetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, heijastamaton safiirilasi.

WR 200mt.

Toimenpiteet:

Kotelo 42x13mm, nauha 23cm x 22mm.

Kierrä takakotelo, ruuvaa kruunu alas, valoisa, käsihaava.
Jos etsit muotivarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu dressinn:aan. Orient watches:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla muotituotteilla on täysi Orient watches:n takaama takuu. Valitse yksi Elektroniikka kategorioista ja tutustu laajaan Elektroniikka tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Orient watches Kello RA-AA0005B19B on paras tuote muotitavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Orient watches Kello RA-AA0005B19B

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up