up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Orient watches Rannekello RA-AA0810N19B

plus
Orient watches

Orient Watches Rannekello RA-AA0810N19B

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Orient watches Rannekello RA-AA0810N19B

YLEISET TIEDOT: Mallisto:ORIENT Sport.

Malli:

Kamasu / Mako III.

KOHDE.

Uros.

Urheilu.

Aikuinen.

LIIKKEET & OMINAISUUDET: ORIENT.

F6922.

Mekaaninen.

3 kättä.

Päivä & Päivämäärä.

Käsihaava, automaattinen, hakkerointi.

KOTELO: ruostumaton teräs.

Hopeanharmaa.

Paksuus 13mm.

Halkaisija 42mm.

BAND/RANNEKORU: ruostumaton teräs.

Hopeanharmaa.

Leveys 22mm.

Pituus 19cm.

VALITSE.

Musta.
Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät dressinn:sta, kuten Orient watches Rannekello RA-AA0810N19B. Osta nyt Orient watches Rannekello RA-AA0810N19B ja säästä paljon puhdasta rahaa Rannekellot tuotteista. Lisäksi, Orient watches-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että muotiverkkokaupastamme voit löytää Orient watches Rannekello RA-AA0810N19B:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? dressinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Orient watches Rannekello RA-AA0810N19B

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up